Followers

04 July 2011

Part Ring

Holla...MondaySengal...Benci Monday...  haha... Story about Ring dlm mase satu hari setengah aku kene cari RING, nampak simple je...but payah nak mencari tuh...mula² g mid cari punya cari sume tak bekenan,sume kedai masuk, da try sume abes ring bertabur 1 pun tak beli, de yang berkenan saiz pulak tak de,bila saiz ade ring pulak tak cntek.. ohh benci gila sume tak kena.... dari pg smp ptg cari ring je.. last² g KL lagi la hampeh sume tak menarik.....g cari ring sampai kedai tutup tuh.. gile dasyat..!!!!!!

last day...Jumaat walau macam mana sekali pung ring mesti kene beli.. hehehe... so last port je de..The Mines,aku dala tak suke g citu.. tapi nak tak nak slember je a... tapi dekat sane mmg senang gila cari.. sume Ring en.tunang aku yang pilih. 1 de diamond yang sangat menarik n 1 lagi simple but nice.. ..aku suka kan nyaaaaa cantik bangat sayang, mak kite pun suke tawwww, opss mak i.....heheheeh :)

tapi kan.. beli emas putih pun isu jugak erk... gila kelakar... tp kan yg kelakar bagi aku...
bila someone kate beli emas putih see silver...hahahahahahahahaha.. time tuh aku hanya mampu smile gile panjang... n paling dasyat kalo beli emas putih nie 100% tak laku walaupun emas putih mahal.... omg...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,aku pun tak paham pe yang tak laku dari segi pe erk? tak de nilai bila nak gadai balik ke?hahahaha..bagi aku de nilai tak de nilai tak penting yang penting ikut kemampuan tak kisah emas putih or kunin, jenis aku lak tak kisah aku bedal je janji aku suke, selese tuh da cukup bagi aku, hahahaa.. lagi pun aku nk pakai ring nie sampai aku mati so WTFOO ahahahahahaa ..peace yoooeeee II


FrOm

2 ulasan:

Encik MamaT said...

eca... emas kuning ada harga.. mana tau nti nak jual balik.. walau harga susut tapi still ada harga nak jual.. nak trade in ke.. hehe

Gadis Ini said...

oo mcm 2 ke... tuh sebab owg lebih suke emas kunin erk... baru aku paham...heheheeh tq

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates