Followers

07 July 2011

ramai jugak tanya aku

Peh.. ramai tak caye & tak tahu aku dah T U N A N G... oo kire selagi tak de picture tunang korang tak caye erk...betol la.. aku dah tunang!!!!! yee tak tipu .. tak semestinya tak de picture, korang ingat aku tipu, sori la aku tak suke post dekat facebook, aku da bertunang k, tak berminat nak kecoh sane sini... pada yang tak tahu.. bukan aku saja  tak nak bagi tahu or tak nak ajak korang, aku wt family² je.. pada yang mintak aku mms picture..sori sesangat.. lam hp aku mmg tak de picture tunang aku..hehehe..

p/s: wahai photogher ku eddy & fadli pulang la cepat,
aku kepingin bangat nak tengok picture² manje n mengode ku itu.. hak3



FrOm

4 ulasan:

nai junior said...

sy caye kamu dah tunang..*jngguk2 pale

Gadis Ini said...

NAI: KO PN BR PECAYA TUH PN AKU TAG PIC..KALO TIDAK KO ASYIK TNY JE.. HAMPEH TAK LARAT NAK JAWAB SOKLAN KO TUH..WKAAKKAAKAKAK

Encik MamaT said...

tunang tak elok hebahkan.. hehe.. semoga cepat nikah eca :)

Gadis Ini said...

EN.MAMAT: KENAPA TAK ELOK... HEHE.. TQ EN.MAMAT...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates