Followers

01 August 2011

aku baru tawu

Lame ✗ usha gosip tempatan.. omg aku baru tawu yang apek(khairul fahmi) & Elia
dah putus tunang...rase nya 2bulan lepas kot dowg tunang..omg mintak jaoh la dari aku,
aku sayang tunang aku...‎​​"̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ Tp yg aku ✗ phm tuh, kate elia nie knl sgt apek,
sedangkn bestfren apek sendiri dari zaman kecik2 pn ✗ knl,Bole lak nk jadi kn
isu apek de owg ketiga,bagi aku kalo apek tuh ramaai kawan pompuan tuh biase,
Coz apek Owg terkenal kott,lagi pn laki mn suke pompuan Gedik2, sket2 cte pasal apek kat blog,
g sane sini update, kadang2 tulis pasal apek men publish je pkr la sket aty n perasaan owg laen,
hal private n confidential dah jadi info umum..(aku lak yg emosi nie knp)
tah la kalo aku jd elia aku ✗ bangge kot dah 2taun knl coz bnyk bnde lagi ✗ tawu,
aku tengok pemain bola laen kawen ke tunang ✗ de pn kecoh cmni..
ya ampun dah2 nk stop.. gosip saje aku nie.. yang penting kajian tempatan ...
jgn mudah percaya..jgn cpt sentap.. banyak kn berdoa.. ‎​​"̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮.
from : google

P/s: ✗ saba nk g bazar ramadhan



Sent by Celcom BlackBerry® Smartphone

4 ulasan:

CHENTA said...

tau xpe!! kate da kenal sgt...awat last2 kate dah jadi laen plak...idup apex!!! hehehe...opsss...pose gitu

POSH76 said...

blogwalking

Gadis Ini said...

CHENTA--->hak3 de can nk masuk line opss..lupe bln ramadhan..hehehe



POSH76 ---> sila kn..hehe

Ujang9897 said...

mcm2 hal

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates