Followers

20 September 2011

SAYS & NUFFNANG

::says::
yeh baru2 ni di pakse cash out..!! ingat kn bole simpan berkepok2 rupenya
tak bole erk. asyik bagi warning dalam 1 week xcash out duet burn, SO memdgkan de RM150 aku pn cash out la.. semalam payment baru masuk..yiieepieee!!!walaupun 150 pe la sgtkn, dr tak de..ye idak!! dpt jgk seminggu ke mekdi!!heee ,, nie kali ke-2 aku cash out... syukuran rezeki !!!

::nuffnang::
siyes dah mls nk cite psal nuffnang,semenjak dye reject cash out aku yg berkepok tuh..
da xde mood nk ambik port pasal nuffnang lagi lantak ko la,
time dlu aku dok rajin berbelog tak de lak nk bagi BE bagai.. bagi pn ciput je..
MENYIRAP OKE...!!! bila dah smp kemalasan nk berbelog,
sibuk bagi BE bebanyak siyes mls nk layan.. mencik oke...!!!

hambik ko!!!

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates