Followers

15 March 2012

kini kembali okey.!

salam... now i da bole tarik nafas panjang... sbb baru je sttle mlm td deal ng tok kadi...
mula2 wisau yang amat, kot2 borang i kne reject ke, 
coz ramai mber i yang borang dye silap tulis 1 pun tok kadi akan reject terus.. 
suh isi balik semula.. i punye la cuak takut i tergolong ng dowg ke.. kikikiki...
Alhamdulilah sume oke tinggal nk ambik surat kebenaran kahwin at jais je..... 
belum pape i da kene ng ustad tu,i ingat kn pengakuan saksi n wali je bace skli i pn kene la, 
siap kene sounds lagi bakal pengantin bace kuat sket bia 1 taman dengar, 
ke maen lagi yer...!!! cit podahh.... nk sign dpn dye punye la gigil, siap tny i lg.. 
tarikh dlm islam pe tulis skli slamat la i tawu, 
kalau tidak mst kne kaw2 kne nye... hehehe..
 yang geram nye time tunang i g xde lak dye tny memcm siap bagi kalender lagi ...
tak aci oke...!!!!!!! hahahahahaha.. 


sebenarnye bukan tu i nk story kn.. bulan feb mmg bulan paling-paling-paling menyedihkan i,
sehingga kan i da xsanggup nak keluar umh, nk g keje, bayang kan...!!!! 
tibe2 jer naek bnyk gile,non stop.. bertubi2 dye timbul.time tuh rase sedih yang amat. 
smp family i sume terkezot, heran+pelik 
smp my dad suh g jmp doc last2 g jmp doc dye hanye ckp hormon+ stress, 
n then doc bg ubat sapu tok jer,mase aply kat muke, rase dye hanya ya allah je tawu, 
pedih gle xsanggup nk gne.. time tuh rase sedih, smp i da xnk jmp siapa2 lg.. 
bole plak time jer naek, tunang i blk dye pn terkezot jgk.. 
ajk i g facial,mase tuh i nk g facial pn malu gle,
walaupun dye nk sponser i xnk jgk.. lps tu dye ckp jgn pkr sgt, 
wt xtawu je,ngam2 1 week ++  dye de sini mmg i keluar je ng dye,
mase tu i xpkr langsung jer i..
now da masuk bulan march Alhamdulilah jer i da oke, 
mmg parut jer kat dahi xde langsung...
mak i pun cm heran ""aik hilang"".. jer windu kate nye.. hahahahahaha.. 
tapi bulan feb mmg paling ngeri bagi i,  pe yg i buat time jer naek.. 
i just basuh muke gne air suam+ garam ket,
lps tu mak i de letak jambu kat muke.. tok kecut jer..mmg mustajab...hehehe..


oke la tuh je nk story.. hehehe now im happy, bersyukur+alhamdulilah semua kembali oke...
lps ni namoh namoh namoh naek lagi yer .. merayu sgt..hehhehehe.. ok la bobaiiiiiiiiiiiiiiii...


p/s :: terima kasih pada sapa2 yang baca story i sampai abes,
 i just luah kn  pe yang i rase saat ni...

2 ulasan:

Miss PIJAOSIX said...

ngeri la...gunekan safi tanpa was2..:)

GADIS INI said...

tawu xpe ngeri gle... selamat dan suci :))

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates