Followers

13 April 2012

DUGAAN BERTUNANG

Salam jumaat.. dgn title cmni kompom sume nk tawu...hahahaahahhaa..
sebenarnye tak de pe i nak cerita kan.. tapi i nak menjawab soklan dari mber i ROSE..
mula2  awal 2bulan i bertunang da de orang tanye.. cmne dugaan bertunang dasat x??
cm blur2 nak reply,soklan pe ni...
 ni mst kes dalam otak da set kalo da bertunang dugaan mst terok,
dugaan mst putus punye,last2 wat ayat
"" nak wat cmne jodoh dah tak de ""..
ok fine..da mls nk lyn ayat tu...kadang2 rase geli okay...


berbalik pada mber i rose ni, smlm agak nye rose ni da bosan sgt kut,
mula2 tanya i da mkn ke?
 i reply slh anta msj ke or nak anta kat hubby ni,
@#$^^*%^^&*R$!!&*&(rose malu2 nak jwb)
borak2 punye borak rose tny i cmne persiapan kawen,
persiapan i cm biase la da bnyk bergerak tinggal nak wt kad kawen n deco hantaran je..
lepas tu dye tny lagi.. cmne dugaan bertunang hebat tak?
i just reply "" Alhamdulilah setakat ni ok""
 sebernarnye i tak tawu nak reply pe??
i tak paham pe yang di maksud kan dugaan bertunang yang dasat tuh,


Nauzubilah, kadang2 dengar cite owg laen nye dugaan smp diri sendri takut nak bertunang,
gare2 cite u all tu tah betol tah tidak...pe yang bole i kate kn,
 yang buruk semua datang dari kite,
setakat ni bagi i Alhamdulilah nak dekat setaun i bertunang mmg sume nye oke,
 myb i dgn tunang jaoh sorang selangor sorang serawak.. 
((mulut puaka biase nye, ))
""kalo sorang sane sorang sini mst ckp jodoh tak panjang,
 nak pulak si lelaki dok serawak awek cun2 bagai, 
mst kawen orang serawak punye biasenye cm tu la"" 
dasar mulut puake taw u ckp cm tu, mmg saja mintak mulut tuh kne cili dengan i kn..hahaha
boleh tak laen kali ckp bnde elok2 doakan yang elok2...
ni belum pape da cakap cm tu kecik taw aty ni even ckp maen2, tapi tak pea.
i redha sume nye da tertulis.. i mampu merancang je..

Kalo dye Jodoh i, i bersyukur kalo dye bukan jodoh i pn, i tetap bersyukur,
sbb 7tahun i kenal dye2 mmg lelaki sangat2 baek/boek punye... ko ada?
pape pn i bersyukur pe yang ada i sekarang ni, i berdoa agar bialah die jodoh i utk selamenye,
sebabnye i tak penah cinta mana2 lelaki pun .. sayang awak sanggat2 oke...muah3...
k la.. lagi 1month ++ i will married doakan yang terbaek tok i dan ayie,
semoge urusan kami di permudahkan amin2.

semakin gatal nampak nye saya...ahahahaahahahahaha

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates