Followers

07 September 2012

Folid Asid

salam jumaat...

tak  de hot story yg nak di story mory kn.. aku masih mood raya dan raya...
hari ni cukup  2bulan aku makan asid folid aku beli brand appeton...
aku start ambik bln july smp sekarang... tuh pun akk aku yang suh ambik,
dye ckp elok makan 3bulan awal sebelum pgnant,hubby aku suh makan jgk,
siap pesan jgn tinggal.. hari2 makan okey..
tuh blm lagi akk suh aku minum susu anmum materna,
aku pn ikut jea..yea akk aku ni anak da nak masuk 6,  mst bnyk experience kan..


aku de baca dekat google banyak cakap elok ambik asid folid ni..
so xsia2 la aku ikut cakap Akk aku ni....heeeeeeee
nak tawu lebih lanjut dan lanjut bole la baca dekat SINI..

Sekarang aku kerap sakit kepala, elok pg ptg n mlm...
lepas tu, sakit perot mengulas2 1st time kene sakit cm cni da 3ari..
lepas tu seluar sume da xmuat saiz 25 n 26.. skg terpakse pakai seluar lama,
dulu2 time form 5, sbb time tu aku gemok kot.. pakai sua saiz 28,
mber2 dtg beraya pn tegor aku da berisi n gebu.. siyes suke gyle..hehehehe

owg selalu tanya aku "" da de isi ""
br kawen seminggu da de owg tny.. gelak guling2 aku..
lepas tu pantang nmpk aku on9 mst laju yg inbux tny, yg tu ok lg,
ni siap msj2 aku.. yg rep sume bkn aku tapi hubby aku..hahahaahah
pdhal br kawen 3bulan.. tanya cm aku dah kwen 3tahun.. choiiii!!!


**uh tak saba nye nak tunggu perot memboyot dan beranak pinak **

tada ni la brand yang aku beli.. rm 19.90 tok 3bulan.

0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates