Followers

10 September 2012

pregnant test

Amin Syukur Alhandulilah..

6.09.12
 sepatut nya hari aku datang period...
tapi tunggu sampai ke petang tak datang2 jgk..
bole plak time tu aku rasa sakit kepala yg terok,
sakit perot laen mcm..tak penah kene....
hubby blk keje aku ckp dye nk try pregnant test la,
nak tengok result dye pe...

siap makan kte owg g farmasi beli pregnant test rm 8.00
de yg tu je..igt nk cr yg digital xde plak..
balik umh cpt2 nak test..after 2,3minit nmpk 1line..
masa tu ermmm.. pasrah beb... siap ckp lg,
kalo xdtg 2bulan period baru nak test(majuk3)
tibe2 lepas 5mnt.. omg nampak 2line 1 samar2,
but still cm 50-50 betol ke ni..
hubby da nampak happy dye da confident gyle ade...
aku plak cm tak  sedap aty..yke ni yke ni...

mlm tu aku mtk hubby beli kn pregnant test ag satu,beli farmasi laen,
nk tengok result dye esok pagi sama tak..tkut2 pgnant test tu rosak,ahaha

07.09.12
pagi2 subuh aku wt dengan harapan de n de..bismillah,
after 2,3mnt tara 2line yg nampak terang, time tuh aku n hubby,
rasa bersyukur sangat2 Allah makbur kan doa kami..
masa tu rasa gumbira, i hug u, u hug me la kan...hehehe

petang tu blk keje terus g klinik Qisitna,
nak kompom kan sama ade pregnant ke idok...
kalo tak de tak pea myb belum de rezeki.. kene la usahe lagi..
doctor tanya sakit apa..
aku ckp sakit perot, sakit kepala,
tapi smlm wt pregnant test nmpk 2line..doctor senyum..hahahaaha
doctor tanya buat berapa kali.. aku pn cte la..bla bla bla bla ^&**&()..
dye ckp u buat sekali, ke dua kali ke, tiga kali ke,
kalo u nampak 2line jelas u dah pregnant, kadang2 kalo u buat time petang,
nampak samar2 sebab, air kencing u da cair, elok buat pregnant test time pagi,
1st kencing.. time tu kencing u sgt pekat, senang nak nampak..(masih tak phm)
mls nak ambik port..hahaha

lepas tu doc tanya date 1st n last period bila,
doctor bagi tahu da 4week, so kne bnyak2 be careful,
sebab baru lagi... tak bole travel, tak bole buat keje berat,
tak bole makan bende berangin.. hihihi
so setakat ni just family je da tawu,
im so happy, love u Allah..
doakan semoga semua nya selamat yaa..amin.....

syukur, Alhamdulilah, Allahu Akbar.

baru stat minum Anmum materna, serioz sedap....
today im 5 week..huhuh












2 ulasan:

♥ Funna ♥ said...

Wah!congrate!!happy for u..take care ya :)

Miss PIJAOSIX said...

waiting for your little baby...pls do not noty2...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates