Followers

12 October 2012

Tanda awal kehamilan

Salam jumaat..
Da lame aku xbukak blog, xbc blog,jejak blog owg lagi la lame.. Seingat aku last aku BW bln 5 taun lepas... Fuh serioz rindu nk komen blog owg terjah
owg kutuk owg opssssss... Bhye di situ..
Berbalik tjuk di atas aku da mengandung 2bln... Huhu syukuran yazilan..
Sj nk share tnda awal kehamilan aku.. Setiap orang belainan kn.. Hihi.
Jum zas ....
1. Kerap buang air kecil,ni paling ketara sekali...4me..
2. Perut crem.. Slu jd time nk tdo.. Nges2 aku dbuat nya sakit woo...xlame pn 1week je crem tu..
3. Kulit muke kering, aku ni jns skin oil,tibe2 kering pelik d situ.. 2week  muke aku comot sket..ngeh3.
4. Miss period xsmp 24jam, Sbb aku ni jns period ok. bila da nk petang xdtg lg.. Jd suspen plak.. Cek de 2 line, yeah....
5. Aku tengah tunggu saat2 mengidam.. Hahahaha.. Setakat ni aku belum mengidam nk mkn pape lagi..
6. Aku xske bnde masam.. Dlu mangga mude la peneman setia aku.. Skg aku pbnci masam. Tp klo masin oke..hehe..n da xske mkn laksa.. Anti laksa skg ni...
Setakat ni tuh jea.. Pape pn doa kan aku tabah dan kuat bila diuji, demi benih ku dan somi ku akan aku jaga anugerah ni sebaek mungkin.... Uhhh fuhhh... Semoge anak mommy dalam perot ni sihat n baek2 aje okay..... Huhuhu

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates