Followers

12 November 2012

23 tahun

06.11.2012 Genap la Umo aku 23tahun, mude lagi...hehe

taun ni tak best, tak de suprise,tak de hadiah  n tak de kek,

masih tunggu smp skg kek n hadiah from my hubby still tak de jgk :( :( :(

igt kan mlm bezday dpt tiup2 lilin,, hmmm  malang nya..tiup lilin dalam mimpi jea...haha..

tapi tak pe a.. dlm peyot kte de hadiah lagi bermakna yang Allah bagi... :))


DoaKu,


Ya Allah, Banyakkan lah hartaku dan Anakku,

Serta berilah keberkatan atas setiap apa yang Engkau kurniakan,

Panjangkanlah Kedidupanku, serta Jodoh ku, dalam Ketaatan terhadapmu,

Serta perbaikilah amalanku dan kurniakanlah keampunan kepadaku, Amin..




0 ulasan:

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates