Followers

21 December 2012

Air Gula

salam jumaat uols, 
arini beli bfst dekat lelaki perwatakan lembut, 
bapak sedap gile nasi goreng dye,
dye siap cakap kesemua juadah pagi ni, Akak yang masak!!!! 
tak tanya pun....

berbalik pada N3 di atas, semalam 19minggu2ari aku hamil,
kene minum Air Gula.... pehhhh sumpah ting tong beb...
rasa tak sedap nak mampos, 
4x aku nk muntah minum air gula tu !!! 
dala 200ml,kene abis kan dalam masa 2minit n tak boleh lebih 5minit...
last2 nak dekat 10mnt aku sttle kn..
tp tak abes, nak wt cmne, 
eeeee sampai sekarang aku tak boleh bayang kan,
kalo di ingat2 balik sakit hati aku kene air bongok tu...

sakit hati aku..... dala aku kne minum 2x,
arhhhhhhhhh stres nya,
sebab doctor ckp mak aku de kencing manis,
kalo aku tawu, aku tak ckp mak aku de kencing manis..
ingat kan doctor tny saje2...muslihat2.... sakit aty aku ni...
smp sekarang sakit kepala aku minum air tu...
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((




1 ulasan:

Kenari Putih said...

Hihi, mmg tak sedap pon air gula tu, jenoh nak habiskan...haha... Kalo mood tgh tak ok, nak marah je nurse n doc kan, hihi

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates