Followers

11 July 2014

rezeki ramadhan

salam jumaat...


alhamdulilah, rezeki bulan ramadhan, walaupun aku jarang update stock niaga aku,
da lama jugak tak update product baru, syukur alhamdulilah,rezeki tak penah putus,
setiap hari pasti ada pengeposan barang dan orang datang COD tak kira banyak atau pun sikit,
aku tetap bersyukur rezeki Allah SWT bagi ini....

hari ini ramadhan yang ke 13, seronok tengok orang update beli baju raya,buat kuih raya,
aku, tahun ni mood kelaut... tak ada mood nak shopping tak ada mood nak keluar jalan2..
tak ada mood nak berbuka dekat luar,tak ada mood nak masak... tak ada mood nak kerja,
kalau boleh aku nak rehat rehat rehat tidur tidur tidur!!!!! cuti raya pun tak apply,
cuti ikut kelander je.. sebab hubby 30.7.14 dah start kerja.. so aku pun follow dia la...
kalau aku cuti dia tak de pun tak syiok jugak.. hehehe


seminggu awal berpuasa tu jangan cakap la mood giler2 cadbury.. semua bende nak buat sendiri,
penat  tolak tepi, janji misi berjaya... lepas tu harem... last2 aku masak nasi,
lauk suami aku masak...selamat pandai masak sedap tak sedap belakang cite,
janji kite hargai penat lelah orang..keh..keh..keh!!!


notakepala :
Tema baju raya tahun ni OREN



link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates