Followers

28 February 2010

~HEPY BEZDAY TO HAZRI 23~

26.02.2010/ 430pm.. aku br terigat sok ari jd haz...aku xtawu nk bg pe..aku pn gerak ke jasco d temani

oleh sapik ank buak aku...aku jln2 la kat jj 2 xde idea ag nk nk bli pe pg kat kdai jam tp xde yg menarik pn..

msk ke levis nk bli bj tp xkn tiap2 taun nk bg bj je kot cm bosan lak...erm da fening da xtawu nk bg ke

 mls nk tny ayie dye nk pe kang dye mnx merepek2 kat aku..hahaha..aku pn msk body shop..

actualy aku nk bli perfume aku je..last2 ng perfume dye aku bli...hehehe..aku ske bau 2..mmg sesuai ng dye..

time otw nk blk aku ase cm xbes lak xde kek aku pn bli kek tok dye..1stime aku bli kek tok dye..

kek kecik je aku bli tok 2 owg mkn..hehehehe..

petang tuh aku de msj dye mlm nie dtg umh ye..dye pn ok...

tp ttbe2 dye off hp lam kol 10pm..alamak da tdo ke mamat nie..adoiii tanpe memikir pnjang trus aku cl mak

dye..hehehe... aku ckp 11lbh dtg taw..dye pn kate tgk la eee sakit nye aty...

xpea da kol 12lbh mak aii dtg jgk mamat nie,time 2 ase eish2 kejam gle dye nie smp aty xdtg, time aku nk tdo

dye msj otw wt muke slmber pas 2 xnk kua kete lak gedik gle tpkse aku g kat dye suh msk umh....

27.02.2010/1235am dye de msk lam umh..aku pn cm xde mood la nk sambut aku pn wt biase je

xwish pn..ttbe dye kate xkn xde kek aku kate ah xde duit a nk bli2 kek nie,ttbe dye diam..hehehe.. muke

cm kecewe je pdn muke sp swoh lmbat2.. aku ckp jp erk nk ambk brg jp..

mak aiii dye pnye senyuman smp ke telinga tuh..hahaha dye suh aku nyi tok dye aku nyi laa malu2 tp mau ..


HEPY BEZ DAY 2 U..HEPY BEZ DAY 2 U..HEPY BEZ DAY TO HAZRI HEPY BEZ DAY 2 U..


aku nyi pndek je  tok dye coz time 2 aku sakit tekak sgt2..pe ag aksi tiup meniup bermule

hembus sane hembus nie suap menyuap lagi adoiii gedik tol dye tuh...hahahaha...nmpk la muke ske dye tuh..

aku pn ske..ps2 ...jeng..jeng.. syg...ske x.....??? mak aii xsmpt menyempat ag trus bkk dye kate

eeeeee ske nyeeeeee...siap sembur2 lg..tq eca...hahahaha..aku pn ske la coz dye ske..

pas 2 dye kate siap la.. kte  grk g genting nk x...aku pn pakai cincai2 je stat kete berom2 pg.. hehehe...lpk2
cuci mate jp..pas 2 blk..aku xsdr  pn time aku 2 da zzzzzzzz lam kete..haha tawu2 eca2 bgun da smp umh..hahaha

2 je sekian terima kasih..bye...

24 February 2010

~XBP OK~

SALAM...Arinie aku tkt sgt2 aku sowg2 kat opis opismate sowg ag da bnty..

skg nie de owg indon

tgh repair tandas aku tkt sgt2 coz aku sowg gul..dala nk opis 

aku kene kunci pintu smp 6..

so pntu bwh je aku kunci aku tkt wt nye dye wt bnde2  d luar 

kawalan tkt gak aku..

nk cl n sms sp2 line lak kene cut..duh aku tkt la...dala aku xsht deman sakit

tekak batok2, fening2..

xlarat sume dea..duh..mmg nk bgun ase mls je..eee xptt la bos aku wt 

cmnie..kang jd pape kat aku sp nk 

jawab..ya allah samat kan aku...aku tkt sgt2..dala aku lgsg xknl n tgk dowg pn 

b4 nie... ee aku rindu dye tp?!?
ah mls a nk g tawu..hampe beb..huu.. k la kalo aku ragu2 wif indon 2ekor yg 

tgh repair tandas nie aku 2lis 

lagi kang jd pape kat aku senang laa..hahahahah..bye.!! 

23 February 2010

~Gong Xi Fa Cai~



sebenar nye aku mls nk menaip ttbe jantung aku bergelodak lak 2 yg aku nk 2lis tuh nie cte ntye...

uh aku sj je nk wish coz aku br dpt ampau lg...time last keje aku da dpt, arinie stat keje pn aku dpt lg..uhh

ske2..tengs kat stff wlfctsb coz bg ampau n limau...coz last keje 2 aku tgk xde sowg dtg opis aku ng mis woo

je..time lg sejam nk blk ttbe dowg dtg..lam aty aku mst dowg nie sj nk wt keco..mmg da wt keco da pn..aku

asyk kate mst aku xdpt ampau nie dowg wt slmber je..aku pn wt la keje cm biase ttbe ag 30mnt je aku nk

blk dowg pgl siti sni kjp mak aiii berdebar2 jantung aku, asl nie nie mst nk suh aku bnde  tah pape tok perayaan

dowg aku lak tkt..pas 2 ttbe aku tgk sampul kale merah kua..siti for u..mak aiii trus aku kate eh pe nie wt2

xphm konon..hahaha..pas2 lps dowg bg aku ampau dowg pn bla..aku pn pe ag bkk la makk aii cm aku xcy

je..1stime kot aku dpt ampau bnyk tuh..slme nie aku keje xpnh dpt bnyk tuh..aku pn pe ag.lompat2

a..hahahahaha pape pn salamat tahun baru cine kat :
Mr.woo
Mr.tan
Mr.hok heng
Mr.bryan
Mr.alvin
Mr.lee
Mr.k.k yew
Mr.alen
Ms.tan
Ms.woo
Ms.sham
Ms.calen

tengs sgt2...

yg jnj nk blnje aku mkn tuh d alu2 kn k...

~PELAHAN-LAHAN~

Uh slme gak aku xsingah blog aku nie..bnyk story xupdate nie.. sgle urusan n pekerjaan sudah sume aku sttle

now aku nk bg diri aku ruang2 tok rilek2..uh agk lme aku pndam perasaan..makin lame makin d beri petunujk

mn yg baek mn buruk...dlu yg baek je nmpk yg buruk xpnh pn d tunjuk..now sgle yg buruk n kabe2 line da aku

melihat..myb oner dye x rs pape pe yg dye wt..yg melihat tawu laaa...agk lme jgk nk nampak bnde nie sume

last2 ternampak jgk..uh perasaan agk2 melantun jgk la...cm xcy pn de jgk btol ke nie..eish ssh nk gmbar kn...

tapi xpea..snie sume de hikmah nye..so saba jea...kalo de2 a kalo xde bgus la..da xnk jd bnde yg sme..balik2

2 je...dlu ye bnyk xnmpk now da nmpk so xde mf lg..

10 February 2010

~DUN PLAY2~

Hui haii, arinie sbnrnye xgembire pn sj nk wt2 gembire, nk sng2 kn aty, hakikat

nye aku xgembire pn!!!! mule2

aku nk cte pasal gaji aku yg xdpt2 ag smp skg 10hb, uh ase nk bnty je, 

ke aku kene saba lg now tahap

kesabaran dah xde lam diri lg, huhuhu pe ptt wt,?? diam kn diri or trus memakse 

dye ke cmne tah a xtawu

a..??? xde idea tgh bele2 skg..cm kere kene belacan je skg..hahaha.uh ttbe2 

aku teringat kat sowg bdk nie

dye aku tgk terlalu syok sendiri bg aku la bg owg len aku xtawu a pe kn, erm..

dye pkr pe lam otak dye tawu a,

cte bnde2 yg nk top n world je puji diri sndri cun la pe la mengaku dye je tercantek n

famous skli lam dunie nie

uh ske mengade2kn n mereka2kn cte tah pape asl tah a..ase cm bodoh je dye

 wt bnde 2 sume, nk tegur

dye oh tidak mungkin same skli.

wuhahaha...kesian aku tgk dye myb stress stdy kot smp cm2 skli but aku

tgk owg len xde

pn, dye je aku tgk cm 2, cm xde haluan hidup je marapu je dye tuh..

hahaha kesian3!!!!erm ttbe aku rindu kat

sesesorang.. sp dye xpenting pe yg penting aku syg dye..hehehe.. 

nex month anniversary aku sj je nk cte

hehehe, aku bangge kot relationship aku tuh, aaa cm xcy je..kuwang3..? 

ala aku xksh pn pe owg nk kate de

je mulut2 bsuk berkate2 "dye nie" bly lme fmly da knl, rumh dekat, bf/gf control, 

n mcm2 ag a,

plz a jgn a wt andaian sendri, ckp je trus trg xpyh la nk smp menyampai.. 

kang mengundang fitnah mlot

owgkn ske tokot tmbah..kat fren2 aku yg ske tny pe tue, actualy xde petua pape pn 

pemude de a.. aku pn

sendri xtawu tawu2 je da nk msk 6year,for nex month.. keh3..oh sayang bnyk kat 

kau..hahaha, 

bg aku bnde 2 sume good pe.. aku ske kn nye kalo de yg x ske ke peke lantak p kowg 

la janji aku

rindu sayang kamu..hahaha..jgn try2 nk hancurkn relationship aku wif him eh..

xbaek2 t kene kat diri sendri

baru tawu, langit 2 tinggi ke rendah...hahaha.. k la2 nk stop story..

den ponat bana..hahaha..bye.!*o*

09 February 2010

~SAKIT C 2 SANE SINI~

haii sume, arinie xde pe nk story pn saje nk menatip borink a, ble bz2 sgt ble 

borink2 sgt2 ase nk g terjun sungai je..hee,

erm smlm aku skit sne skit sni biase la owg pompuan, tiap2 bln dtg bnde tuh! 

ko owg laki bkn tawu pn, uh ble aku dlm keadaan cm 2 mula la aku ase nk

hangin, wt sume xkene, slu aku xcm tuh pn bln nie tah asl tah hati panas 

je..mule la aku xley nk kawal emosi ke ilusi ke sglenye la..smlm aku mmg 

tersakit la sgt2 smp terlentang la kjp nk menahan kesakitan bende alah 

2(pieyot).uhh..erm smlm jgk aku ase dianye oleh owg terdekat jgk tah pe motif

dye cube nk malu kn aku ke sje nk cr publishcity murahan tah a, aku ase mmg

da xde fell lg, mmg aku da mls lg, saje nk malu kn owg..dye igt aku pe dala

aku da mls nk de pape ag kaitan dgn dye lntak a pe nk jd2 la, igt aku xde

perasaan kot, mentang2 la aku ske gelak2 gwau2 dye igt bly wt aku cm2 

ke..!!!!!!!!! dala aku da mls nk jge aty sp2 lg hati aku xde sp nk jge, uhhh..aku

da mls nk men fb ag, jp g owg igt aku yg 2lis bnde karut mengarut kat page 

owg len pdhal bkn aku pasal dye owg slah agp kat aku..xske a. mmg sj nk cr 

pasal, nk tgk2 jea, ahh mls a nk cte ag nk ckp pn da xgne bnde da jd..!!! uh k

la nk pg melantak..!! bye!!

04 February 2010

~pELbaGaii~

 
nie senaman tok hilangkn tention haha xcy try a kn dpt kenikmatan after 3minit!

Hari nie dan sebelum nye aku mmg ajk bz, bkn wt2 bz ag, mmg a da btol2 bz aku smp nk rilek kjp pn da xley, aku ase cm xlarat n xkuat ag, ohh lemah gle aku!!! asl aku cmni, ECAAA mn semangat ko slme nie..uhh tah a, aku ase cm xptt owg wt aku cmnie ase aku d pakse d sekse arhhh tidak !!!! ng penyakit dowg kuat lupe ske membabi bute ah xske aku!! erm btol2 tekanan d wtnye, samat aku nie penyaba baek haty uh puji diri sendri tuh x mara2 pn dowg! yea dowgkn da TUE!!!! aku mls nk ckp bnyk aku tawu mlot aku nie jht ble da ckp xigt pape kang bnde xptt aku ckp aku ckp t, 2 yg aku diam tuh!! erm aku redha jea myb nie sume dugaan tok aku so aku kene kuat jgn ikut ckp setan2 yg cube menghasut aku ke jln yg sesat!!!!uh tidak!!! erm smp skg xdpt2 gj a..uh mmg sj nk bg hangin kat aku!!makin lme makin lembab makin mjd2 dowg tuh, sj je nk bg aku hilang kesabaran! ble aku da hppy kat suatu tm4 tuh tp dowg lak wat hal, dlu ckp laen skg ckp laen harap muke putih ckp cm kulit keling nie ase nk bg kaki skli kat muke dowg tuh!! hahahah, eca saba eca ko jgn ikutkn perasaan kawal emosi!!!hahahaha, samat ble blk keje  sgle keje n pape la lupe, ble pg2 nk bgun mst aku ase berat sgt, ase eeeee bek aku tido pelok2 bntal guling2 atas katil,mengeliat sne mengeliat sni uh ag bes,jam da bunyi2 4,5 x waktu mnd aku but ttp pjm kn mate smbil bkate ag 5minit ble tgk jam je alamak aku da lambat menyesal aku angan2 !!! ble smp je aku ase nk termuntah, mate ase nk bengkak je, bile tgk bkn keje2 aku kene wt, 2 yg amat terkanan bg aku!! ase nk baling je kat muke dye!! erm tah a, luahan perasaan aku nie, da xtawu nk cte kat sp ag, kalo cte ng owg2 bkn nk dgr pn dowg pn de mslh sndri bek aku berdiam je..erm!! kesian aku xde sp2 nk kesian bia aku kesian kn diri aku nie nieyy!! hehe, hope bln nie jea aku bz, jgn la berlarutan smp ke nex month oh xsgup aku!!aku kalo nk ikutkn tiap2 mgu g pasa mlm xtawu np aku ske, setiap kali aku pg 1st mst aku mst cr laksa, lntk a owg nk kate aku hantu laksa ke pe ke ckp la jnji aku ske, kdg2 aku smp segan nk bli kat acik 2 mn taknye hari2 aku bli bkn acik 2 segan aku yg segan tah a,aku pn tawu np nk bg duet kat owg pn segan kn aku nie pea segan xkene kn tmpat..haha !! pas2 mn2 tm4 de mst aku singgah pny walaupn hujan, kalo aku g pasa mlm aku kn bli makanan sbyk yg mungkin..hahaha aku nie mlntk pnye la byk tp bdn aku cm2 je,hahaha..degil tol bdn aku nie..!!!! erm bln nie dpt je gj mcm2 aku nk baya,insuarns lagi !! bln 2 nie bnyk duet nk gune bnyk bnde nk kene bli, bnyk bnde nk baya!!!! hahahahah,kla2 ee da pnt nk type nie nk mnd mkn tdo!! sok nk lyn perasaan tekanan2 lagi eish,(:,

02 February 2010

~blablabla~

BABY!!!!

smlm, akak ipar aku da pn bersalin baby gul, ptt nye bersalin 28.02.2010 tp smlm ptg dye da skit2 yg melampau samat abg aku cuty time 2 trus dye hantar ke hospital, igt kn sakit2 biase je upenye2 sakit baby nk kua "sakit2 biase 2 aku xtawu a skit pe", kalo owg mengandung dye tawu la kot, sakit2 biase 2 pe, nk gak aku tawu, !! sakit2 nk beranak ag, eish bnyk tol dugaan owg prgnant nie... time scan hgj2 bln baby nk kua  2.5 je, ble kua 3. lbh..uh aku pn xtgk ag myb arinie aku g tgk..xsaba rase nye..!!!!!!!!!!


 ********************************************************************************

 SAKAI nk mampos ko!!!!!!

uh aku arinie aku de story ket, smlm aku da delete fren2 kat fb lbh kurang serat la, fren2 aku xramai pn,asl aku delete dowg2 2 semak je bg aku, bkn aku xnk kawan ke pe,tah a aku xske a owg2 xknl nk add2 nie,myb niat dowg baek ke peke aku xtawu yg pnting aku xske2,lntk a nk ckp aku sombong ke pe ke de aku kisah,hahahaha, pas 2 aku de delete mber aku sndri tawu dye 2 BOLEY d kate kn mber @ tak aku agp dye mber tp dye mcm sampah!!! pasal 
pe aku buang dye sbb dye talam 2 muka, mula2 dye add aku ok je xpnh nk tegur ke pe kn, pas 2 aku ase wtpe dye add aku pdal aku xrpt ng dye pn, aku pn buang dye sbb aku mmg xske dye2 add lg aku pelik msh de aty nk add aku 2..pas 2 time aku da delete dye aku sj nk tgk page dye yg xprivate 2,  ng slmber nye mgutuk2 aku akt wall dye peh, ptt la sbuk nk add aku,sbuk nk bc wall aku sbuk nk tgk pic2 aku pas 2 kutuk reramai kn 2 motif ko kn, haklah now ko mmg xkn dpt n add aku ag aku da blog ko dr add aku,cm fantek je pngai igt nk fren2 ke peke kn upe2nye, herm!!ko igt da bgus sgt ke da cntek sgt ke da pndai sgt ke hak elah!!! mmg haty busuk la ko!!! sbuk nk ambk tawu hal owg wtpe, lntk aku a nk wtpe pn, ske aty aku a nk 2lis aku keje pe kat fb aku 2..mentang2 aku 2lis jual ank ayam ko igt aku keje jd ank ayam lak, mmg cm bodoh je ko..hahahahaahaha..yg penting aku tawu keje aku halal..mst ko igt 2 job aku wt kn whai c bitene gile!!!!!! lntk kowg a nk ckp aku pape pn..jnj ku bahagia,!!! ag 1 aku xkn mf kn ko2 kate aku cm2, slme nie aku xpnh pn ambk port pasal ko n aku xpnh ckp ng ko pn!!! uhhhh  tp ske sgt jge hal owg!!!!! mst ko jlz kn tgk aku..hahahaha 2 yg ko kutuk2 aku kn2..kalo ko kutuk2 aku2 tawu xpe, nie sj je kutuk kantoi kat aku,hahahaha!!!sume yg de kaitan ng dye aku xnk accept, aku perlu bjage2 owg jnz cmnie bhaye woo...

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates