Followers

28 March 2012

selamat pagi

hehehe.. selamat pagi n selamat menjamu selere.. hahahahaha


 hahaha watsap pic from my luvly fiance..
 da geti masak gupe nye..  masak cekodok je pun...
tengok gupe cekodok ni cm bole diterima tekak..
hahahaha., dye ckp sedap, yke sedap...
hehehehe.. k la bobaiiii





26 March 2012

penghujung cinta

my luvly fiance suke nyi lagu ni tok i taw.. so sweet...ahakssss luv u syg..muachxx...

Awal Ashaari lamar Scha Al Yahya Live di Propaganza

sweet nye awal lamar scha.. hehehe.. zaz zuz zaz

15 March 2012

kini kembali okey.!

salam... now i da bole tarik nafas panjang... sbb baru je sttle mlm td deal ng tok kadi...
mula2 wisau yang amat, kot2 borang i kne reject ke, 
coz ramai mber i yang borang dye silap tulis 1 pun tok kadi akan reject terus.. 
suh isi balik semula.. i punye la cuak takut i tergolong ng dowg ke.. kikikiki...
Alhamdulilah sume oke tinggal nk ambik surat kebenaran kahwin at jais je..... 
belum pape i da kene ng ustad tu,i ingat kn pengakuan saksi n wali je bace skli i pn kene la, 
siap kene sounds lagi bakal pengantin bace kuat sket bia 1 taman dengar, 
ke maen lagi yer...!!! cit podahh.... nk sign dpn dye punye la gigil, siap tny i lg.. 
tarikh dlm islam pe tulis skli slamat la i tawu, 
kalau tidak mst kne kaw2 kne nye... hehehe..
 yang geram nye time tunang i g xde lak dye tny memcm siap bagi kalender lagi ...
tak aci oke...!!!!!!! hahahahahaha.. 


sebenarnye bukan tu i nk story kn.. bulan feb mmg bulan paling-paling-paling menyedihkan i,
sehingga kan i da xsanggup nak keluar umh, nk g keje, bayang kan...!!!! 
tibe2 jer naek bnyk gile,non stop.. bertubi2 dye timbul.time tuh rase sedih yang amat. 
smp family i sume terkezot, heran+pelik 
smp my dad suh g jmp doc last2 g jmp doc dye hanye ckp hormon+ stress, 
n then doc bg ubat sapu tok jer,mase aply kat muke, rase dye hanya ya allah je tawu, 
pedih gle xsanggup nk gne.. time tuh rase sedih, smp i da xnk jmp siapa2 lg.. 
bole plak time jer naek, tunang i blk dye pn terkezot jgk.. 
ajk i g facial,mase tuh i nk g facial pn malu gle,
walaupun dye nk sponser i xnk jgk.. lps tu dye ckp jgn pkr sgt, 
wt xtawu je,ngam2 1 week ++  dye de sini mmg i keluar je ng dye,
mase tu i xpkr langsung jer i..
now da masuk bulan march Alhamdulilah jer i da oke, 
mmg parut jer kat dahi xde langsung...
mak i pun cm heran ""aik hilang"".. jer windu kate nye.. hahahahahaha.. 
tapi bulan feb mmg paling ngeri bagi i,  pe yg i buat time jer naek.. 
i just basuh muke gne air suam+ garam ket,
lps tu mak i de letak jambu kat muke.. tok kecut jer..mmg mustajab...hehehe..


oke la tuh je nk story.. hehehe now im happy, bersyukur+alhamdulilah semua kembali oke...
lps ni namoh namoh namoh naek lagi yer .. merayu sgt..hehhehehe.. ok la bobaiiiiiiiiiiiiiiii...


p/s :: terima kasih pada sapa2 yang baca story i sampai abes,
 i just luah kn  pe yang i rase saat ni...

08 March 2012

smp skg teringat...

selamat pagi guys... seronok nye mlm td smp ke pg hujan turun kn... tido sah2 lena...hihihi
tibe2 i teringat 1 company ni g intibiu last month... ayat dye..
"i tak suke staff i keje semata2 tok kepuasan diri sendiri,dan semata2 nak gaji lebih sebab nak enjoy"

smp skg i teringat2 np dye ckp cm tu erk...smp skg i xpuas aty... adakah bos company tu dah sakit mental??
banyak sungguh larangan n pantang semasa keje di tempat tu.
1. u tak bole men hp, cl bila penting shj, if bf or husb tny da mkn? dye tny i tu pntg x tok di rep? ba alip ba ya nye bos de ptt tny i cmni??
2. u kene ot smp 1-2am..(wajib)
3. tak bole g klinik laen, hanye 1-2 klinik yg di benarkan oleh company shj di benarkan pergi.(WTF)
4. Annual leave - bole di gunakan bila perlu, nak holiday dgn family sahaja...
5. u kene pick up phone bos even da 3-4am..  (kerja gila)
6. u kene tgu i masuk office baru bole blk. selagi i tak masuk opis u akan di kire ot...(goblok)
7. bini dye dtg soal menyoal i lak.. dye ckp bos mmg cmni.. kalo dye da berjaya u n dye, 2-2 bole lepas tangan.. ( sumpah tak phm) 
8. Bini dye sempat gtawu.company ni br refresh, coz patner dye wt hal...
9. padan la da pangai share cmni, mmg kompom owg wt hal, bagi i ni company SAMPAH....!!!
10. i tanye np owg dlu bnty, dye jwb, husb dye xbg keje... i nak cari staff yg single..
11. i jwb i dah nak kwen da..wkakakakakaka


OK BAIE....



link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates