Followers

16 April 2010

Evolusi KL Drift 2


hehe..aku da tgk cte evolusi kl drift 2..boley tahan la cte dye..erm semakin maju da filem2 melayu sekarang cayok2...hehe..aksi2 yg menarik ayt2 yg skema, 2 aku menci 2..dog2 je artis2 nye asyk sebut..adoii..
aku xley tahan tgk, c sp artis lam aty de taman tuh aku xigt nme dye..haha dye plg best la aku tgk dye lakun..dog2 tak tahan...mak aii aku nk bg bp bintang nie 10 la coz c fasha n diana daniel xde..kalo dowg ade 2 1/5 bintang aku bg..hehehe pape pn ending dye mmg best..cian farid kamil aduh kalo real kene cm2 mak aiii sekse kot batin kowg..huhuhu..wahai owg diluar sane la mari kite sokong industri filem kite..yehhhhhhh

p/s : pd pendapat aku asl c fasha sanda xde erk, aku tny aku jwb sbb aku rase rmai owg xnk tgk dye,
2 yg c shamsul xnk ambk dye kot..hehe.. pastu c diana daniel xde asl erk, aku ase lg sbb dowg da clash
kalo tidak mst dye turut belakun skli lam filem tuh.hehehe da2 pape pn aku enjoy tgk evolusi kl drift..yehhhh senyummmmmmmm je....


08 April 2010

~KULIT HITAM MENCURIGA~

uh time aku nk g lunch aku sempat singgah kat kdai motor nk 2kr lampu2 da terbakar, time aku nk 
tunggu cinan 2 tukar, de sowg berkulit hitam legam teguh aku..bp lme gne mtor?plg jaoh bwk mn? bli motor cash ke? keje mn?da kawen blm? da bf? mcm2 lg dye tny..aku pd mulenye hanye diam je mls nk ambk port, da dye tny mcm2 c cinan nie bly lak kate lampu xde nk kene tgu 20mnt..aku pn alamak cmne nk blk mkn, xpe harinie terpkse mkn kdaii laa jwbnye..5mnt kemudian aku beralih arah dr kulit hitam tuh,pstu g kat aku tny mcm2 aku cm aah2 kn je..lam aty asl dye nie..xpe la ltk la dye kat c2..aku pn ckp cinan 2, eh i g mkn dlu la kat tepi nie da siap pgl i okeh..dye okeh kn aje..ttbe 2 kulit nie  follow aku2 pn xnk la pkr pape la myb dye nk mkn kot..ttbe aku tgk dye2 tgk aku..lam aty asl nie..pastu aku dok la sowg, ttbe2 dye ckp nk dok sekali oh my god..aku pn bgun cr meja laen mn nk dok tgk meja da full..duh aku da cuak gile, tkt pn de asl owg kulit hitam nie berani tol nk teguh n de aty nak dok ng aku..aku pn tgk de 1 meja nie dak2 giat mara duduk, de 1 kerusi free aku pn xtny pape trus dok ng dowg2 pn pelik ckp ng aku np muke cm tkut...aku pn ckp a india 2 ikut2 tny cm2..owg xberani...pastu dowg pn kate xpe dok je sni makan skali..ttbe sesi bersuai knl.. 1stime aku gile slmber dok 1 table ng owg xknl,tkt pnye pasal selamber je..huhu,pastu dak2 nie kate india nie mmg gile, dye mabuk xbetol..aku da tkut,ya allah..samat dye x ape2 kn aku..dye betol2 mencuriga kn aku..fake la owg kulit hitam, dasar busuk..!eyekkkkkkk

05 April 2010

~SaYaNg DiE~

hai,31.3.2010 genap sudah enam tahun aku bercintan cintun ng ayie boifren aku tuh...pada mule aku xpnh kire pn da bp lme, ttbe2 aku ase nk kire..aku msj cik abg tuh tny yg2 kte da bp lme?
dye kate kire a..haha aku kire la yg da 6taun la tol ke?btol la eca dye kate cm2..aku kate tipu a cm xcy je..dye kate cy la..np xcy lak..hehe ttbe aku ase nk  smbut anniversary, nie kali ke 2..last sambut pn taun 2006 or 2007 cm 2 LA..sampai la nie xpnh2 smbut n xpkr lgsg n xigt lgsg nk sambut..ttbe2 taun 2010 aku ase nk sambut n dye pn nk jgk..so ok la..aku pn oder kek kat my fren 2mggu awl..excited pnye pasal..haha..

31.3.2010/11.45pm

kek 2 d buat oleh wani..aku ske coz simple n sdp sgt2..yum3...aku g ambk kat umh dye pd 31.3.2010 lam kol 9lbh cm2,,
pastu 2 aku ng dye xtawu nk sambut ktne,coz x planing tol2..hehe, xpea ktne lpk kdai area umh jea,
cr pnye cr jmp 1 cafe br bkk,nme kdai 

amacm romtentik x nme kdai nie,hehe

sampai2 je kdai nie cr port mn nk duduk,org2 kt lam kdai terpandang2 aku n dye asl tah, cm pelik je tgk kte,xpea lantak la dowg kt situ..k da de tmpat duduk yg slese so oder la mnum fresh oren, apple satu..haha,

nie je menu kite,hehe
.
aksi2 syg nk makan kek so share la..hee

mari melantak,

aksi2 syg nk mkn, tp akhirnye berjaye d sttle sume oleh aku d rumah,

time nk baya je tuan nye kdaii berkate bnyknye kek, hehe..aku n dye senyum je, aksi ber sambung d rumah ku,
sambil di temani oleh mak ku..syg ku mmg da biase lpk umh aku smp tgh mlm bute, al maklum la sume da knl dye so xde hal la hehe..uh nk kate bosan kawan lme2 mmg xpenah la, owg slu tny aku xboring ke, umh dala dekat, hr2 jmp x boring ke? aku mmg xboring lg2 ske dea, 

BORING AKAN BERLAKU BILE, aku n dye bergadoh je,asl bergadoh je,secare automatik nye dye or aku kn ckp ee bosan la kalo gado, bosan kwn lme ke pe ke mmg xde a setakat nie alhmdllah..

KISAH DUKA DAN DUKA, mmg la de tp xde a truk smp nk terjun bangunan, kebanyakkan nye sume nye
suke,hehe, duke de tp xley cte bia jea aku n dye je tawu..hehe

mber2 aku ske tny pe petua tahan lme, wey mmg xde petua pn pemude jea, tah a xtawu a nk kate cmne,
aku sendri pn ase cm baru knl je..tp yg penting skli kejujuran, keiklasan,percaye 2je a kot..hehe..
selebihnye lu pikir la sendiri..pd sume doa kn yg baek tok aku n ayie kalo de jdoh, pjg umur, nk gak hidup bersame..insyaallah 2 sume tentuannye,pape pn aku syg kn dye..

ayieca

p/s: wt syg ku, i love u so much..

02 April 2010

~Selamat pengantin baru part 2~

17/03/2010- bergerak 

erlow all..time mengarang da mari..sambungan wedding arituh.. bertolak rabu pg lam kol 10am..sume berkumpul d rumah..kecuali abg aku..terpakse ambik dye kat hulu langat..akak aku n husb dye da blk dlu last week..kenderaan d pandu oleh abg aku,,aku hanye memandu hari sk ke hulu langat je..coz my dad xsht..cian dye,tido je lam kete..erm aku da zzzz aku sedar d raub bnty solat n mkn..perjalan d terus kn lg..uh lege sedikit da masuk gua musang da nk dekat da nie..terus kn perjalanan uh ttbe ase lapa bnty lg d gua musang ke kedai mak temah, menu hampeh je xsedap..dala mhall.cekek dare je..haha..xpe abaikan bab tuh..perjalanan d teruskn aku still zzzzz lg..ttbe2 aku tdgr bnyi berdeboommmmmmmmmmmmmmmmmmm..mak da menjerit..aku terus terjage n berkate ya allah shamm owg depan,.....abg aku cube mengelak
sowg mat rempit yg langar blkg lori n mat rempit 2 memgelupuh mengelak kn diri dr d langgar,pe ag aksi  ke kiri ke kanan akhirnye mat rempit dpt mgelak kn diri, kete belakang  yg ajak laju , tidak dapat mengawal perasaan nye telah berdeeeeboomm kete ku..ohh asl bnyi cm bumper belakang da gugur last2 kete owg tuh hancur depan kete aku ok2 je..syukur..tp d sbb kn cat bumper da terkopek skit mnx ganti  jgk..lantak la...if kete dye da hancur dpn belakang,time tuh sume nebes..xtawu nk kate cmne..tp allah masih syg kn kami...syukur alhamdulilah sume selamat..


18/03/2010- masjis perkahwinan sriwati n faizal

230pm: baru rombongan perempuan dtg..bkn sbb nk bls dendam pasal time rumah pengantin gul c pengantin
boy dtg lmbat k..nie atas2 sebab owg makeup dtg lambat...

aku selaku pengapit k..


mari megipas, aku agk xske pasal pengapit dye tuh kale bj same ng aku,

pelamin duduk ala2 sopan gitu..terpakse aku dok ala2 sopan cm halimah kjp...uh panas 1stime aku jd pengapit..ambk berkat,kate dady aku..hahaha.. ttbe perot aku dala lapa..mari kte makan plakk..

aksi suap meyuap..gedik2 gitu..

with may dad n bro2 ku

only my love dad,amet,sham,mom

uh time ni aku ase best la..suasane kmpung yg ok la..selese je tidak merimaskn aku n fmly..
menu2 pun best..yg penting tak pedas..hahaha..ok2 ckup d sni kte kembali ke dalam rumah
plak..sesi bergambar wt kali terakhir...


 si suami faizal

si isteri sri wati

nice pic

eeeee wtpe tuh...

ke merah merahan plak
bj nie d tmpah oleh akak aku no sewa2 k.

daa finish

ahkir kate,selamat pengantin baru,moge kekal hingge ke ank cucu, mudah2an murah  rezeki yg melimpah2,
sehat sentiase,tabah harungi segale pape ujian yg melande, n cpt2 wt anak ye..kalo bly kali nie bia baby gul, boy da de 4..hehee...

p/s: pasnie saye pule..mudah2an..amin!!!!

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates