Followers

26 September 2010

25 SeP

25 september 2010..aku tersgt la bz...mber aku 3 owg serentak kawen pd tarikh yg same,7 open house , arhh aku agk runsing nk pilih yg mn terbaek tuk aku pg..pd mula nye aku ase bek aku xpyh pg sume tempat yg telah di invite..tp aku pkr pnye pkr.aku g kenduri kawen oyen at Kg Baru..hehehehe...pape pn selamat pengantin baru wt oyen, edd n nora moge kowg bhgia hingge ke ank cucu..aku pun akn menyunsul jgk ke jinjang pelamin juge tp suatu hari nanti insyallah...
xlpe jgk pasangan pengantin baru wat dekyan n kak ina...dowg pn slamat di nikah kn..waaaa ramai nye da kwen...

 aku n oyen..

fren kolej yg g kenduri oyen..

FrOm

14 September 2010

kini kembali

 ya ampun miss gle kat my lufly blog,my fb,my ms..agk lme aku xsinggah..arinie aku da mula koje..aku xambk cuti yg agk lme pn..just 5hari jERr...erm arinie bekpes nasi impit n rendang ayam mood raye masih bertahte di hati so menu2 perayaan tak boley di tinggal kn..hahahahaa...ari nie jln nk g koje clear..myb dowg still cuti lg..masuk2 opis je aku trus ke meja aku xde nk on suiz or sebagai nyeee...cisss hampeh nyee..sggup dowg x wt keje di kala aku sedang cuti, apa slh nye tolong menolong..arhhh..today aku agk bz jgk la..koje ttp koje.mood mst la astro ceria...ahahha...k la..samat hari raye...pada2 golongan yg full puase taun nie da bly la puase 6 yeerr...hehe..tata...

FrOm

06 September 2010

sELaMat HaRi RaYe


salam...raye semakin hampir,,minggu last  pastu raye..waaaa kejap je kn..alhmdulilah bj raye aku da siap sgt perfect bgus dye wt..mmg 100% ikut citerase aku..b4 this kalo aku tempah bj mst de yg xkene..tp this year sgt2 teruja mmg cun abes :) :) ..syukur alhumdulilah bnyk2, bisnes detox aku pn ok, bnyk permintaan, bly la aku top up asb aku....terima kasih bnyk2 kat mber2 yg oder ,samat menguna...arh shoping blm lg..br bli bj sehelai..time xde duet mcm2 nk bli..ble da de duet bnyk ambik ko smp xlrat nk bli..hahaha..pape pun mood shoping "sampai lebam"...last week aku dpt bonus yeahhhh..aku x bajet lgsg aku dpt bonus tahun nie..pape pun aku bersyukur sgt2 rezeki aku lebih tahun nie :) yg penting keje yg kite wt bia la iklas n jujur br la berkat ,aman dan selamat...wah bkn men lg stement aku kn...hehehe..ok2 aku nk ucap selamat hari raye maaf zahir dan batin...pd insan2 yg blk kampung tuh aty2 semase memandu, pandu cermat jiwa selamat okey...mari la kite sedekah al-fatihah buat2 insan yg pergi wt slme nye..moge roh nye di cucuri rahmat ,segale story mory akan tercatat di sinie..sekain terima kasih...hehehehe..


FrOm

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates