Followers

30 November 2010

MAHA 2010



Hari ahad lepas..aku ase boring sgt2..
aku mmg mls nk dok umh..dok umh asyik nk berangan je,
bek aku lapang kan minda aku g elok..
lepas melodi abes je..aku ajk my mom n my dad,
g MAHA,Mardi/UpmSerdang...centek la down pn nk g...
so 1 family g...

mak aiii,jem mmg teruk..padahal maha 2 belakang umh aku je,
aku xtawu manusia tuh sume dari mane?de siap bwk rombongan kiah lagi..
aku masuk2 je trus dapat paking..syukur sgt2,
tp yg aku heran de jgk manusia sgup paking jaoh2,
sampai bwk ank lintas higway, xbahye ke tu?...ermm

aku kua je dr kete, wow ramai nyeee manusia...berbagai bangse dan negare okey..
plus,plus,plus dgn bau keti yg harun sundal malam...sakit hidung i...
port first aku sampai adalah pokok bunge..coz aku masuk pintu satu,
berbagai2 pokok bunge ade, dr ovc pun de..tp mahal jgk, pokok bunge gred A kot..

pastu jln2 pergi tempat buah2 lak..dpt rase buah periieeee,
kalo nk ikut kn kat pasar borong lagi murah, tp xpe a..
aku dah sampai nak xnk aku beli jea,
 buah jambu,manga,betik,nenas,cili n tomato..hahahaahaha

 pastu aku jlan2 belah ats,port jual baju n mcm2 lah,
aku de beli kain cotton, kire murah la n ok jgk kain dye..
arituh aku de tgk dekat Mydin Shah Alam, baju kebaye,
sebijik n sejebik, kat sane rm 210 after diskaun,
tapi dekat Maha rm 160 bly kurang lagi...erm??????murah kan??

senang cite sape yang tak pergi lagi, bek pergi,
coz bagi aku ok la..coz dowg jual borong..
mcm2 product ade...n just pilih je n sane bnyk gerai harge berlainan...
so jgn tertipu dgn mereke itu..hati2...
erm kalo nk pergi elok pergi malam..xramai owg..hahahahahah

yang pasti aku nk g lagi skli..nak naik kude....
arituh tak sempat nak naek...Nak Q, mmg aku mls la kn...bek aku cuci mate..
hahahaha, k la..dada..muah3...


FrOm

29 November 2010

PoLQa a.k.a Nadia

selamat pagi isnin..huhu...ari sabtu lepas, 
aktiviti aku adalah g kenduri kendare la,
mber aku POLQA DoT DoT a.k.a Nadia selamat di tunang kan,
pada hari sabtu/27.11.2010/12.00pm

TAHNIAH, nad..semoge ko bahagia,
ko da xley derhake ng JACK da..hahahahahahah..
pape pn ko cntek sgt time 2,
suke sgt2...semoge relationship ko ng Jack, hingge ke akhir hayat..amin.amin.amin

 polqa dotttttt with jack



FrOm

28 November 2010

Dari Cik Pija


kuikuikui..award dari cik Pija , tq so much sudi bg award kat i..huhu
bile dpt award mst de soklan2 STPM, yg ku jawab gn sejujur2 nye..

Q1 : http://pijaosix.blogspot.com/di mata kamu?
baek orang nye..cantik n manis...
 
Q2 : name blog anda & kenape anda letak name itu.
kenape?tah la..ikut suke je..
 
Q3 : name URL blog anda & dari mane datangnya idea tu
entah la..aku menbubuh je..
 
Q4 : apekah kaedah dalam penulisan blog anda.
kaedah mmg xde..tulis ikut suke..hemtam saje..kuikuikui
 

Q5 : apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
tah,,ase biase je..aku xde perasaan..hahahaha
 
Q6 : bilakah blog anda diwujudkan 
Tahun 2009!!!
 
Q7 : siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
entah lupa a, mls nk tgk sape..kuikuikui
 
Q8 : sila tag 5 org lain untk menerima anugerah & pass kan syarat syarat ini...
aku nak tag dekat sume owang...yg singgah jgn malu2 nk ambik k..



FrOm

26 November 2010

Sajak Ibu

> SAJAK : Ibu

> Orang kata aku lahir dari perut ibu..
> Bila dahaga, yang susukan aku.. ibu
> Bila lapar, yang suapkan aku..ibu
> Bila keseorangan, yang sentiasa di sampingku.. ibu
> Kata ibu, perkataan pertama yang aku sebut.. Bu!
> Bila bangun tidur, aku cari.. ibu
> Bila nangis, orang pertama yang datang ..ibu
> Bila nak bermanja... aku dekati ibu
> Bila nak bergesel... aku duduk sebelah ibu
> Bila sedih, yang boleh memujukku hanya ibu
> Bila nakal, yang memarahi aku... ibu
> Bila merajuk... yang memujukku cuma..ibu
> Bila melakukan kesalahan... yang paling cepat marah..ibu
> Bila takut... yang tenangkan aku.. ibu
> Bila nak peluk... yang aku suka peluk..ibu

> Aku selalu teringatkan ..Ibu
> Bila sedih, aku mesti talipon... Ibu
> Bila seronok... orang pertama aku nak beritahu... Ibu
> Bila bengang.. aku suka luah pada ..Ibu
> Bila takut, aku selalu panggil.. "ibuuuuuuuuuuuuu! "
> Bila sakit, orang paling risau adalah ..Ibu
> Bila nak exam, orang palin g sibuk juga Ibu
> Bila buat hal, yang marah aku dulu..Ibu
> Bila ada masalah, yang paling risau.. Ibu
> Yang masih peluk dan cium aku sampai hari ni.. Ibu
> Yang selalu masak makanan kegemaranku. . Ibu
> Yang selalu simpan dan kemaskan barang-barang aku, Ibu
> Yang selalu berleter kat aku.. Ibu
> Yang selalu puji aku.. Ibu
> Yang selalu nasihat aku.. Ibu
> Bila nak kahwin. Orang pertama aku tunjuk dan rujuk... Ibu

> Aku ada pasangan hidup sendiri
> Bila seronok... aku cari pasanganku
> Bila sedih... aku cari Ibu
> Bila berjaya... aku ceritakan pada pasanganku,
> Bila gagal... aku ceritakan pada Ibu
> Bila bahagia, aku peluk erat pasanganku
> Bila berduka, aku peluk erat Ibuku
> Bila nak bercuti... aku bawa pasanganku
> Bila sibuk... aku hantar anak ke rumah Ibu
> Bila sambut valentine... Aku hadiahi bunga pada pasanganku
> Bila sambut hari ibu... aku cuma dapat ucapkan Selamat Hari Ibu
> Selalu... aku ingat pasanganku
> Selalu... Ibu ingat kat aku
> Bila..bila.. . aku akan talipon pasanganku
> Entah bila.. aku nak talipon Ibu
> Selalu... aku belikan hadiah untuk pasanganku
> Entah bila.... aku nak belikan hadiah untuk Ibuku
 
> Renungkan:
 
> Dulu Ibu kata: "Kalau kamu sudah habis belajar dan berkerja... 
> bolehkah kamu kirim wang untuk Ibu? 
> Ibu bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah".
> Berderai air mata. Hari ini kalau Ibu mahu lima ratus
> sebulan pun aku mampu. Aku boleh kirimkan. 
> Tapi Ibu sudah tiada.
> ingatlah pengorbanan ibuuuuu.... 

FrOm

25 November 2010

143-one four three

 hye...gud morning...arinie bgun pagi2 tersenyum sowg2 kat katil..
adehhh, parah nye kalo sape2 tgk..
mesti igt aku da tink tonk...

143..haha...kowg tawu x?143 tuh ape?
ala jgn la malu2 kowg tawu kn..kowg dlu time sekolah,
mesti suke gne 143, kat makwe or pakwe kn..kuikuikui

143 tuh I LOVE YOU or I MISS YOU..wakakakaka
tibe2 PAGI tadi perasaan 143 datang lak..
adeh igt senang ke, aku nk dtg perasaan cm 2..
agak nye da 143 sgt dekat bf aku yg jaoh tuh..

pela dye tgh buat skg kn..hope dye baek2 aje..
ayie kalo u baca blog i nie..i nk g tawu kat u 143 sgt2 okey...
hehehehe..i malu kalo nk ckp dlm henpon cm 2..
malu sgt..tapi i mau..hehehehe

aku time sekolah form 1-3, 
aku x penah couple, cm g dating ke,
nak lepak2 ng mber2 laki ke..mmg aku xpenah..
kire aku x sosial dari dulu sampai sekarang..
tapi aku penah couple dlm tepon, tapi sehari dua je..
2 pun aku x penah jmp owg tuh..tah cmne bly couple..
cop..cop..cm 2 couple ke..ke syok sendiri erk,,wat eva la...kuikuikui..

pastu time sekolah form 4, 
aku xde couple ng sape2..
yang siyes mmg xde..smp la aku jumpe EN.Ayie..
aku jmp en.ayie nie, time dekat taman umh aku,
time petang2 lepaking di taman..tgh sedap nk cuci mate,
wow ternampak en.ayie..trus aku jadi 143, omg...

mula2 kenal ng c ujang, baru kenal ng c En.ayie nie,
mula2 aku tgk c ujang nie..mmg aku xsuke dye..xtawu nape,
samat dye xpenah luah kan 1 perkataan ayat2 cinta kat aku,
kalo dye luah kan mmg aku reject awal2..hahaha

pastu dapt no.tel..pe ag..men miss call2 la..yg 2 second free, kalo lebih tolak credit,
2 je keje aku hari2..blk sekolah on henpon en.ayie men miss call,
eee tawu2 je aku da balik sekolah..hahaha..dye time 2 br abes SPM.
bile da bermisscall2 berbulan2, tukar ke mesaj lak,

time tuh.ati aku berbunga2...coz aku mmg da ske dye..
tp xtawu lak dye..ermm..pastu aku saje ckp kat dye.aku ske dye,
ee x sangke dye pun ske aku..malu aku..aku lak yang tny dekat dye..ptt nye die..
erm wat eva la...kawan dan terus berkawan dgn en.ayie sampai la sekarang,

en.ayie..i igt ag first time kite date, dekat taman bulat..
wakakaka..u tertelan cwingam, tengok i...
pastu u kate tertelan cwingam...yg ampun time tuh,
risau sgt tgk u...hehehehe...samat u xde pape..
heheheheheheheheeheheh.. wa trus mesra..

pastu petang2.jln2 nek motor pak ali..one two five Z MERAH..
cehhh time 2 bahagia nye..seronok tak terkate,
bila ayie da sambung blaja, Dekat poli SHAH ALAM,
punye la sedih..sampai msk sekolah nges2.
coz xdpt jmp dye lagi, dye kene dok hostel kate nye..
last2 x mjadi dye ulang alik,x nk dok hostel..
2taun lebih dye blaja, sane..

pastu aku lak, sambung blaja. dye lak keje..
time tuh masing2 da bz..jumpe pun wekends je..
siyess..syg sgt kat dye..mmg xde owg len pun.. 

tibe2 dugaan dtg melande, time tgh hangat bercinta,
en.ayie dpt smbung blaja dekat Poli Jitra Kedah, ya ampun sedih aku,
nges sampai x pandang owg kiri kanan da..sedih la..
hari2 bersama ttbe dye terpakse berjaohan ng aku,
1 year taw..xpe still tgu coz ati hanye pade dye sowg..
coz ayie adalah cinta pertama aku..

yeeehh dye da abes blaja..2-2 keje..
mmg best..coz hari jmp2 dye..mmg best sgt la..
coz aku ng dye tak penah gadoh gile2..dye baek..
 tapi kuat majuk..kuat jlz..eee geram taw..
aku ng dye tak same cm couple2 owg len..kdg2 couple owg len aku tgk..
maki2 gf/bf..pukul gf/bf..aku dgn dye x..ckp sopan2,baek2,manje2,cinta2..
kalo nk gado pun..gado manje2..cubit dgn kasih syang.. xhehehehee

ermm part last n sedih kettt...
eeee, petang tuh, aku sgt2 sedih yg teramat sgt..
bila dye call, dye ckp dpt keje dekat SARAWAK tempoh dlm 3year..
MAK aiii, air mata aku laju je mengalir..aku sedih sgt taw,
aku ng dye selalu dpt dugaan cmni..mesti dye akn pergi jaoh..
makin lame makin jaoh dye pergi tinggal kan aku..

kenapa??aku sedih taw..kadang aku xkuat..
tapi aku tawu, nie sume takdir yg da di tentu oleh Allah,
aku pegang 1 je..stiap dugaan yg dtg mesti de hikmah nye..
so..aku hanyee mampu bersaba dan terus berdoa..
 SEMOGA aku ng dye, AKAN BERSAMA 1 hari nanti..
Insyallaah kalo Allah S,W.T izikan...AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..

six year aniversary
FrOm

24 November 2010

ARHHH

 AKU tgh emo ke nie, tibe2 aku geli yg teramat sgt, dgn sekor minah nie..
geli..geli..geli...geli...
GELIIII.. nak baca status dye, jijik nye..
ase nak bagi pelempang kat dye..and nak kate,
bodoh ke ko nie..jgn la nk tipu...
ckup2 la dose yg ade tuh..
Please bertaubat..please..nk sgt kate cm 2 kat dye..

benti la, memburuk kan orang,
benti  la, wt publisiti murahan,
benti la, jual name mak bpk,
benti la, berjiwang karat,
benti la..please aku geliiiii

JANGAN LA JADI STUPID BANGAT.. 
JANGAN LA JADI DOUBLE,TROUBLE,TRIPEL STUPID,
TUH JE AKU NK KATE.
SANGAT MENYIRAP DAN SIRAP..

p/s: maaf aku TER emo...walaupun dye x de kene MENGENE ng aku..tapi aku tersgt kenal dye...





FrOm

23 November 2010

CuCi maTe

 sabtu lepas aku lepak ng mber aku yg bernama Rehan,
cian dye jaoh2 dtg, da bnyk kali da planing,
nak lepaking bersame,
tapi de je halangan,

sabtu arituh aku lepak dekat,
maulana dulu, makan2 minum2 dulu,
tambahkan tenage,kol 6 baru gerak g,bukit jalil..
niat di hati mmg nk jogging,last2 berjalan je..
 cuci mate, tgk owg tonggek sane tonggek sni,kuikuikui.
nex time g..btol2 nk berjogging...


rehan n aku.


FrOm

22 November 2010

berlakun je keje

Dari Pagi sampai la kol 03.59pm bos aku x masuk opis..
aku pe ag..merayau la ke blog2 owg..
aku goger itu aku goger nie,
last2 aku ase boring nye,
asyik wt bnde yg same je..

tepat kol 4.00pm, 
aku baru nk di buyai mimpi..
tgh nk zzzz je,
dgr bunyi owg bkk pintu,
pehh kelam kabut siotttt,
bagai di rasuk setan je,kikik
secara automatik,
ats meje fail bersepah,
konon-konon tgh tekun berkeje,
ciss lakonan yg berjaya..wakakaka

tapi paling aku heran,
c mok pndai gak wt lakonan,
elok2 gayut tel dengan mber,
bole lak kate,
supplier call, ciss
ko pun da pndai kn mok..
terkejot beruk ko...
boss dtg..hahahaha

yeeehh bos aku da bla..5mnt je dye msk,
anta cek je..wakakakaak
boss laen kali jgn nakal sgt,
nk dtg msj la dlu, xpun mcl je.
xde a aku berlakun bz buat keje..kih3..



FrOm

Award Part 4 DARI CIK PIJA

 dr cik PIJA
da-da jgn majuk2 erk..
i da ambik da award u nie..
tq so much laling..

aku nk taG dekat




FrOm

Award Part 3

 salam 1 Malaysia... cuti 2 hari cm xbermakne je, alahai kjp je rase nok...
kali nie award datang nye dari
 tq so much...

award nie direka khas oleh ->BUDAK BOTAK


Award ni saya nak anugerahkan kepada 6 orang rakan yang seiring dan sejalan 
bersama saya dalam dunia blogger ini.



FrOm

19 November 2010

DaPat FrEe Lagi

JOHNSONS

semalam..balik keje petang..mak aku hulurkan sampul surat..
aku igt kn surat dari govement ke, nk panggil aku keje ke ape ke kn,
tut..tut..dpt barang free..

aku da isi da lme da, de la dlm sebulan lebih..
baru dowg nk anta kat umh..kecik je losyen nie,
tp ok la..cukup tok 1 badan yg bersaiz S cm aku nie..hehe

kalo kowg nk free apply la   - > DISINI  < - mudah dan senang je,
arituh dpt libress free..sedap tuh pakai..

 sample losyen ..pict by cik pija



FrOm

18 November 2010

follow me

  huhu..actualy aku xbaget langsung akn de follow senarai serat..
 coz mula2 aku join..saje suke2, xde owg nk flow pun.
yg flow pn mber2 je yg knl je 4,5owg je taw.

sape2 yg flow aku tq so much
aku mst hit back..
buzz je.
mst aku terjah kowg.hikhihk..
pastu lalu blog aku,
de iklan klik2 la yer..
tgh kumpul duet nk beli umh nie..
semoge impian aku berjaya,
amin..amin..amin..


FrOm

Maher Zain

 pic dr abg gogel..hehe

maher zain. siyess aku mmg minat dye..pakej sume de..
muke ensem,kacak,cun,cantik,lagi pe erk,

suare dye..yum2..merdu taw.. lagu2 dye pun best2..
2 je aku nk kate aku nie peminat dye..

maher zain datang SK, coling2 ok..huhu :) :)


FrOm

selamat pagii

salam aidil adha..masih bly wish lagi kn..hehehe..smlm aku blk kg..tgh hari gerak, petang b4 kol 5.00 da blk sini balik..kejap je lepaking di kampung..coz sok kene keje..kalo cuti mlm baru gerak balik.. arini g keje...bosan la, coz sume keje2 aku da sttle kn ari selase..tak tawu nk wtpe da, nk on9 FB pun mls..

masuk2 opis td aku lyn kn mood c opismate aku(mok cina), dye cte kat aku, mber husb dye br mampos..dye tkt, xley tido, nak lalu depan umh mber dye pun tkt..dye kate asyik terbayang husb mber dye mampos 2 je...ee truk nye c mok nie..over taw..hahahaaha..

 
FrOm

16 November 2010

cuti 2 hari

selamat pagi..agak ceria jugak pagi nie.. tapi bnyk2 pagi, pagi nie cm pelik sedikit,
coz aku mandi air panas..huhu. gedik sekejap nk manje2 kan diri,,


ari sabtu arituh, aku g kajang anta ank buah aku dye nk blk kampung.
pastu aku jln2 dekat metro kajang...ade la dlm 10taun aku x g sane..
aku tgk metro kajang cm 2 je..xde kemajuan langsung..
tibe2 aku rase aku dekat negara mane niee ,
mak aku pandang muke aku2 pandang muke mak aku,
kite ktne nie mak "indon ke bangladesh",
pasal ramai kaum dye je..pastu pandang2 cm nie negare dye..
 ewah2 naik lemak kowg erk..cm bgus2 je..dala bdn bau bangkai..huhu
 mmg aku menyirap gle a..da cm port dowg bercinta je kajang tuh..
smp2 umh da ptg..malam lak aku lyn, Mari Menari..
aku vote Raziq

ari ahad, aku g jln2 ng Datin Ana n ank2 nye plak..g teman dye shooping beli barang
kawen alang..hehehe..kua umah mmg la awal dlm kol sblh lebih kot..tp de bnde x sangke blaku,
kelewatan la gerak dlm kol 3pm plus.plus, cian kat Alang,,tp x pe Abg Raup Sayang u lebih tuh..hehe.. kte owg shoping n lepaking di SUBANG Je...huhuh..



FrOm

15 November 2010

Tgh Menyirap

morning2...ee sakit nyee aty..asl tah ng tenet hari nie..
aku nk marayau kat blog owg xley...nk kene tgu loading smp 15mnt..
mak ai lemak nye pngai tenet niee..
tgh menyirap gle..pagi2 je da menyirap..adoiii...
pd yg singgah jgn lpe tgl kn jejak..t aku buzz sane blk...tq..huhu


FrOm

14 November 2010

selamat malam

 Layan Gak Tido cmni,,huhu

selamat malam...da kol bp da nie.. aku tak tido2 lagi..ase nye skg jam menunjukkan 12.30am.
mate tak mengantuk lagi..da pakse2 tutup pun xmau jgk..adehhh..
2je aku nk kate..hahaha..samat malam semua...tido mampi aku k..dadada




FrOm

12 November 2010

Dapat Award dr EN.Mamat

 adudududu..dapat lagik...hehehe..nk senyum smp mana lak nie..xkn telinge lagi kot..huhu.
btol2 tgh boring, da kacau owg tp xde respon, myb dowg tgh sibuk bkeje..aku?xde keje nk wt ke?
mmg tgh xde keje nk wt..skg aku tgh lyn RADIO eraFM.huhu..kat opis aku skg sambil keje
bly lyn radio..coz bos aku kate radio ade kanapa tale kasi dengar, haiyak bos
kalo aku tawu lu mmg mau kasi aku dgr tahun lps lg wa pasang taw..hiayakk...

1.berikan 1 nick name untuk saya
ci gebu ok x

2.ucapan untuk pemberi award ini
Tq la..hang rajin bg aku award nie..

bagi award ini kepada 5 orang kawan kawan blog / followers


FrOm

Dapat Award LAGI

 KALI NI DARI EN.MaMaT
Tak Sangke lak ade bnde alah cmnie..ske wa beb,tq.
dgn jujur aku jwb soklan2 dibwh

"senaraikan 5 perkara yang indah dalam hidup anda"
1.sume owg yg tersyang celebrate my bezday, yang pasti tidak bly ku lupekn.
2. pergi tengok konsert usher..xpenah g mn2 konsert b4 ni
3.BF aku bg kotak kek punye la besar tp kek nye 1 slid je..gle klakr..haha
4. time sekolah dlu..cikgu laki penah ajk aku g tgk wayang..
5. anak buah aku sume blajar pndai2 ..aku ske bgus sgt2..terharu

Link oRg yang bg award ni dari awek manis DaLia

10 orang yang patut terima dan bagitau sebab
1.PIJA OSIX : Die rajin terjah owg,baek aty..
2.EN.MAMAT   : Die  sempoi..
3. Dalia : walaupun dye da dpt tp nk bg lagi..haha
4.CIKGU CAT :baru nk kenal kenalan..hehe
5.AIBAKS : BLog dye mmg ske kua iklan digi..
5.HANTWO : blog dye best
6.NADIA :Die comey
7. ZEE : ganas owg nye..hahah
8.KEEN : NICE BLOG
9. and 10. sape2 pun bly//hahaha



FrOm

TahNiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hehe, smlm result UPSR kua,  ank buah aku da tak tentu arh da..coz dye kat KL skg, result dye kene ambik kat KLante..so dye mnx tolong aku check on9.. aku tny la owg2 yg on9 kat fb cmne nk check..sume kate xley coz after smgu br ley check on9...alamak cmne ni.

aku tny c oyei nie..target bp A..dye kate 5A, coz time trial dye da dpt 5A, dye kate nk msk sekolah MRSM..Tp kene dpt 5A.. so dye telah berusehe gigih tok msk sekolah tuh..

dlm kol 9pm cm 2. bpk c oyei cl kate, oyie dpt 4A lB...waaa aku lak yg hepy gle..bg aku kire da ok la tuh..kire da cemerlang laaaaa..TApiiiiiiii oyei dye hepy jgk tp dye tkt xley msk MRSM,so mak ayh dye kene la wt rayuan or pape jea, tapi cikgu sekolah dye kate oyie bly msk MRSM coz time trial da dpt 5A,..yg pasti aku doakn wt oyie semoge dye berjaye..aku memahami ko oyie... yg penting ko focus yee..Jgn pkr sgt..ibu ko ttp syg ko walaupun kowg berjaohan...mood tacing seketika... 

aku tny c Oyie,  time sharul(abg) pau ibu HP..oyie ko nk PAU pe?...dye kate oyie xnk pape..oyie nak MSK Sekolah RMSM je...hehee..bgus ko Oyie belajar pndai2 erk..t da berjaye jgn lpe mak bpk lak..




FrOm

11 November 2010

Dapat Award Jgk

dpt jgk..hehehe..best nyee tq to PIJA OSIX
morning..mood sedang berkeje dan trus bkeje..hehe..
xberape hepy sgt, my anje da terbang ke sarawak
i waiting u nex year.. 
to AYIE : de iklan tekan2 a..jgn takut itu bukan virus,
tkt laptop masuk virus kate nyee..hehe
igt hadiah i nk mcm u jgk, x moh blackbery tukar ke 
htc..:) :) :)



Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
    • Manje kot
    • Baik hati ske menolong owg
    • dye single nk masuk line pun bly
    • kuat gosip..hikhik jgn marah
    • Ade nk buah yg kacak
Pick your 10 most deserving recipients and describe them
 
sape2 yang flow aku bly ambil nye..hehehe//jgn malu2 okey




FrOm

10 November 2010

bezday gegurl part 2

hye geng2 kapak..morning..aku tgh bekpes mihun goreng ni..aduhh pedas nye..acik jual 2 xtawu ke aku xmakan pedas? ke aku kene bagi tawu sume owg aku xmakan pedas..hikhik..aku da tny acik 2, pedas xcik mee ni, katenye xpedas nak...??? cmni ke owg niage nak laku sgt pun jujur la..jgn la tipu..di mana hak pembeli??????hikhikhihk..  

story terjunggak tok 06.11.2010, kali nie celebrate bezday aku ng family,x  sangke lak sume abg2 akk2 ku dtg..hahaha. actualy aku penah sambut bezday ng Family last celebrate pd umur aku 7tahun kalo xsilap 2je, pastu xde celebrate lagi smp la kini br de..aku xtawu nak kate cmne, aku bkn cm owg laen tiap2 tahun mesti celebrate kn..hikhik  aku hepy sgt2 taw..

paling aku hepy my dad beli kn kek..aku malu gle sebenarnye..n xsangke..sbb aku xpenah terpikir pn fmly aku kn wt cm 2..coz aku kenal sgt fmly aku cmne..pape pun aku aku SAYANG sangat2 sume fmly aku...i love u..i love u..i love u...muah..muah..muah...:) :)

to: "amet aku xsangke okey, ko bagi aku hadiah cm 2,amet always dalam hati..xley bla ayt ko"..hahahahah..

 to: "hisham n wife : samat muke aku xpecah ng ko nye suprise 2..pape pn aku enjoy".  

to: kaklang n hus: thanks you coz dtg meriah kn majlis: hadiah nye mn?ooo lpe name ank u, i yg bagikn..hihi.

 to: ayie : thanks you so much jaoh2 u terbang tok suprise yeyen u 2 menjadi ok.. 

to : Nadiah N Bedah : setiap taun kowg wish bezday aku pade kecik hingge la ke la ni...aku 06.11.1989,bedah 07.11.1989,nadiah 09.11.1989.

to: Nai ko la minah paling awal wish bezday aku..haha..siap love2 lagi...hehe
p/s: paling syok YUM NAM PUN WISH BEZDAY AKU.WAKAKAKAKAAKAK

FINISH BEZDAY GEGURL 21 

 (1)
 (2)
(3)
 nie je sempat aku copy owg2 yg wish kat fb
FrOm

09 November 2010

BZ

MAAF AKU SEDANG BZ ..TP NK JUGAK UPDATE BLOG.. 








FrOm

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates