Followers

31 March 2011

Mydin seri kembangan

Time otw nk g koje tadi.. baru aku perasan kat umah aku de bukak Mydin..
arinie pembukaan nye kot siap de belon² bunge² bagaii.. hehe.. so pe lagi,
pakat ramai² terjah mydin noox...hahahaa...  time aku kecik² dulu,
mak aku suke la g mydin... beli barang² sekolah..haha.. murah kot barang² Mydin,
kalo nak di banding kan mane² market...ye idak...
lupe lak Mydin baru tuh, Dekat Putra Walk, Pinggiran Putra..hehe

agak² korang, aku da tolong promote mydin baru nie,
aku dpt komisen tak..haha!!

FrOm

29 March 2011

tuk yg tersayang

Khas wt my siblings kak lang & amet... Hepy bezday to u....semoge Allah panjangkan umo,
dan murah kan rezeki tok kak lang & amet & sihat2 selalu... ari sabtu lepas.. family aku,
de wt small party tok kak lang & amet at sungai congkak.. hehe.. da lme 1 fmly tak hangout...
just abg aku je tak de..dye kojeee that time...hehee.. ilebiu my family... so layan pic okey..




ahli lembaga pengarah yang hadirkan diri..

mak,abah, k.lang, amet, aku, upik, sharul, emel, farish..





FrOm

28 March 2011

bos da bla.bla.bla

yes.. suke sgt bos da bla..haha.. jahat kan aku!! aku heran asl bos aku datang kejap..
kalo dtg bagi aku keje tak pe gak..nie saja nak tayang muke kat aku perlu ke?hehehe,
tapi aku da masak perangai bos² aku dekat sini..  kadang² tnjuk muke kat aku 2,3mini pastu bla,tuh paling kejap paling lame dari kol 2pm smp 5pm..kadang² bos aku dtg opis, bukan wtpe pn,datang opis tido.. kat umh tilam tak empok kot..hahaaha.. yea kerusi bos mahal,
dye siap,warning staff tak bole duduk..aku heran asl tak bagi duduk..time sume tak de kat opis.. aku lak sowg²pe lagi..usha line..tengok celah² meja ke..celah² lubang kot² de cctv.. 
line baek..aku try duduk..mmg best!mmg bole lene sedap doe kerusi tuh..cm de owg urutje..

aku bz time awal bulan je..tgh² bulan nak hujung² mmg tak de keje nk wt... mmg boring..
kadang² sampai dtg penyakit nak cari keje laen...boring punye pasal...tapi aku sayang,
aku malas nak layan mood boring.. aku merayau laman sosial...hahahaha,sekarang nie
pun aku tak tawu nak wtpe. nak layan dvd mmg da boring.. sume dvd dekat umh, 
aku bwk g opis,dah nak dekat 3x aku ulang cite yang same..hahaha.. alahai boring nye..
nk mengacau owg,aku da tak berminat lagi..lagi buang masa...huhu..k la... nak melantak meggi tomyam..uh sedak..!!
gambar hiasan
 baby farish..  i miss u..



FrOm

mat despess

selamat pagi,isnin datang lagi... kejap je da senin..rase nye cm smlm aku upate psl mentor,
hahaha..semlm aku lyn mentor kejap je pastu sambung ketiduran...hehe..  aku lupe la,
dulu aku de cite psl sowg bdk despes nie tny aku de fb tak? pd taun lps lagi dye sibuk nk add fb aku,aku mmg mls nk lyn..aku tak bg, aku ckp aku tak maen fb pn..smp dye sanggup nak wt fb tok aku..hahaha.. taun nie dye tny aku lg da wt fb lom, aku ckp la da.. dye nk add aku bg la kn..  dye add,tapi aku tak penah nk app, bukan dye sowg aku tak app de serat lebih owg aku tak app lagi..hehehe.. dye dtg opis lagi..tny nape tak app dye.. aku saje wt² tak perasan aku tny de add ke?dye kate ade g la app siap bg email n nick name dye lagi tuh..

aku mmg mls nk app dye.. sbb tah la,aku mmg tak suke care dye... kdg² kalo bole aku tak nak jumpe dye..gaye dye ssh nak kate,eeeee aku tak kutuk dye..tapi tah la.. badan dye mmg besar cm malik nor, tinggi lak tuh, pastu muke dye,putih cm ank cino, de jambang plak,jambang dye tiap kali dtg opis mst tak penah cukur..geli doeee panjang gle..
pipi dye pink² cm pakai blusher, tapi lembik.. bila ckp cm,lembut sgt.. tak brutal langsung...gaye dye cm nyah² je..tapi aku tawu dye bukan nyah.. kadang²,aku rase cm tak selese sgt² nak adap muke dye.. aku rela tengok bawah..haha..tak baek kn aku nie...

aku tak kutuk dye taw..bila aku jumpe dye ttbe² rase sesuatu..uhh tidak... haha.. dye dtg lagi..bole kate kn tiap² minggu dye dtg opis aku ambik cheque, dye tny lagi np tak app, aku pulak bele²,igt je dye aku tak app dye lagi..aku ckp oo jup g la nk check balik..tp kali nie, dye siap bagi kad lagi,hahaahaha..aku pn app la dye kn.. 3 bulan dye add aku..br minggu lepas aku app, br kejap nie dye dtg opis,senggih² kat aku..eyekk geli nokxx, tibe² dye wt gaye pale senget belah kanan, mate pandang aku, siap senggih² ckp terima kasih... adoi...  siap kate salam kenalan.. cittt.. aku tak kenalan ng ko la(dlm aty)hehehehe.. ok la bye²...


FrOm

25 March 2011

terima kasih mak & abah...

setiap jumaat mmg aku tak de transpot tok pergi ke keje.. setiap jumaat jgk,  
aku makan biskut or roti je..syukur alhamdulilah de jgk makanan tok di makan,
tapi setiap jumaat aku rindu nak balik rumah makan..asl hari jumaat mst aku tak dapat,
makan lunch di rumah dengan masakan mak aku..tapi beberape minggu nie.. abah aku,
tolong anta kan bekal tok aku... so terima kasih wt abah n mak aku..opis mate aku,
suke cakap aku nie anak manja, g keje owg anta kan..balik makan orang ambik,
kadang² abah aku sampai awal dye sanggup tnggu aku..kadang² aku kesian hari²
abah aku anta & ambik aku setiap hari..aku nak g mn² dye bwk kan... dye mmg
tak akan bagi aku g sendri... aku kadang² kesian n sedih jgk.. tapi nk wt cmne,
da dye nk anta....aku mmg tak nak dye ssh nak anta aku.. kang aku ckp
tak payah lagi mesti abah aku kecik atykn... k la aku nak lunch bekal yang mak aku masak nie.
FrOm

bnyk blogger cite psl BE

yee..login id, pappp mmg ramai cite pasal BE.. n ramai dapat BE,,tahniah aku ucap kan...
aku nye BE sume da Metered Earnings, tinggal 2 lagi Buffered Earnings..  1 yg lame punye
nk dekat 2 bulan melekat n setia bersama aku.. 1 lagi br dapat 2 mggu lepas..hukhukhuk,
terima kasih nuffnang, uh bila a cheque aku nk sampai umh nie..  : )  : ) tak saba rase nye..


FrOm

Dapat Bf baru..yehh!!

samat pagi jumaat.. hye kawan² sht kaa,semalam mood mmg malas... 
dalam malas² aku masih mencari duet DISINI
hukhuk..semalam petang aku nak redeem, tapi tunggu nex week la..hehe,
uhh arinie aku suke sgt² coz aku dpt pc br, monitor br,  sume baru... 
yang lame sume da jahanam aku keje kn da la slow. asyik heng PULAK. 
yg baru nie 8GB kot,mmg laju aku kn on9 la..haha... opsss laju wt keje la... 
hehehe, yang bgus nye..bos aku siap bg speker Pc lagi, nie yang aku nak
sayang bos aku lebih² dari biase nie, tajuk n3 mmg tak de kene
mgene pn...pape pn aku rindu kat pakwe aku nun jaoh di sana...k la...bye... 
nak layan laman sosial yang laen plak... $$$$$$$$  : )



FrOm

23 March 2011

hepy bezday wt BFF

Semalam bezday kawan aku ! name dye eija, hehe.. aku stat kenal dye time aku form 4,
aku pindah sek dapat kawan baru..dye pun same pindah sekolah stay dekat serdang,
time kat sekolah mmg aku tak kawan ng owg laen,aku kawan ng dye je,lagi sowg Ana!
 dowg tuh je aku paling rapat sampai sekarang,, abes spm,masing² da jaoh tapi still contek lagi..tiap² tahun time raye je kte owg ketemu !! tuh mmg best, aku sayang dowg.. aku sayang ana n eja,aku harap dowg pn sayang kan aku jgk.. tapi ana da kawen ? tapi senyap² sket tak bagi tawu,tawu² da beranak je!! call mmg tak angkat la..aku siap g tmpt keje dye nk tengok dye tapi da tak de,sms pn tak rep.. heran jgk asal dye menyepi.. aku tny eija dye pn kate cm 2 gak!!wahaii ana sahabat aku,mana la ko pergi erk..aku rindu bangat kat ko.. sampai aku g cari ko dekat tempat keje ko taw.. ko dapat bayang kan tak !! rindu kat ko punye pasal aku cari ko...!! aku harap ana baek² aje.. &  sihat selalu...aku nak wish selamat hari lahir wat eija my BFF,sweet 22 aku sayang ko ngek. hope Allah murahkan rezeki & aku doakan ko sehat selalu.

Me, Ana, Eija
FrOm

22 March 2011

Kejora & Bintang

1 hari sejuk..
b4 subuh lagi da hujan... smp la skg..
arinie sejuk sgt.. ainie g keje pakai baju tebal..
berbalik pada tajuk di atas...
tak saba nk tgu kol 6.30pm nak tengok,
drama indo.. Kejoro & Bintang..
mintak² kejora di bebas kan.. geram je tgk pngai janet dan mak dye..over!
kesian elanga..! gare² nenek dye kejora masuk lokap..
kesian jgk dekat bintang terpakse jage pak bawan yg lumpuh!
tapi an muke pak bawan nie ensem gak an..suke aku tgk..haha  
oke la..bye..
note melantak : teringin nak makan pengat pisang!!
FrOm

Cashout Nuffnang

hye kawan² sume,
nak tanya nie... sape² yang penah cashout nuffnang? 
angkat tangan!hehe
nuffnang just anta kat email je erk ?
pengasahan Nama betol ke tak erk?
& kad pengenalan No ey!
masalah nye aku da lupe kot² aku slh bubuh slh ic No ke kn?
ktne aku nk kene check blk erk.. aku da login acct nuffnang, 
nk check ic no dekat mn erk? cari² tak jumper lak folder ic no tuh..?
sape² tawu meh la kongsi.. bila agak nye cek tuh nk sampai kat umh aku nie,!
nak beli hp C3 nie..tuh je lepas ..! aku cashout 01.03.2011.
FrOm

21 March 2011

6 pagi

kalo da 6pagi tuh, mesti la bangun semayang subuh kan...
dulu mak aku hari2 kejotkan..tuh dulu!!
skg da besar pjg.. kunci jam je..
uh still liat nk bangun..haha.. tapi kene gagah kn diri..
da abes solat..aku mmg sambung tido balik..
mmg da biase..kecuali time bln puase je aku tak tido..

6.30am..dengar budak kecik nges..
heran jgk..makin lame makin kuat..anak sape lak nie..
pagi² da nges dlm umh aku kuat lak tuh...
aku pn yg dok di bilik atas..aku yakin mak aku pasti di bawah...
aku tanya makk..! sape nges tuh mak...! 
mak kate, turun la..tengok sape dtg..
mak aii baby farish rupenye...
awal dtg..tak penah² time subuh dtg umh,
sumpah rindu farish dalame tak jumpe dye,
tembam sgt² i geram u..sampai la kol 8 pg td aku maen² ng dye,
sampai tak igt nak g keje..lambat g keje 2 da sememangnye
kesian bos aku dpt pekeje cm aku..
tapi..tapi...tapi...sume keje wa sttle dgn tiptop taw..huhu..
FrOm

Mentor Group B

Tahniah Wat salma protoge Erra Fazira...
menang pusingan minggu pertama..
aku harap dye terus maju jaya..
ahaha..jgn maen² i vote salma okey...
80 markah wt salma,
55 markah wt iqa,
48 markah wt aiman,
nantikan Konsert Battle kedua group A nex week,

FrOm

20 March 2011

my future

 uhh.. cepat nye da bulan mac,
kejap nye rase.. kini aku da berjaya m'booking my $%^$#,
tok my Day... uh sgt2 excited.. :)
misi pertama telah berjaya.. : ) 
tq so much wt fmly aku..
telah merestu relationship aku & ayie..
i love u all :)

FrOm

16 March 2011

jum join SAYS

Holaaa...hujan di pagi hari mmg best...
says.my nie dye macam churp² jgk...
tapi lagi laju dr chup² la...
mengiklan kn product cm nuffnang...
tapi says.my hari² dye update duet kalo sape² klik iklan² dye..
kadang² ta pyh tunggu sehari.. 2jam or 4jam skli bole check..
n bole tawu iklan tuh da di klik tp sape yg klik kite ta bole tawu a.
oke sampai situ phm ta? of coz phm kn..

ok time bila bole cash out..?
cukup RM50.00! cara² dye mmg senang..
ta pyh nk jge trafik n hari2 nk goblog..
just iklan dekat fb,twtter, ym, blog pn bole...
just klik je...

oke  kalo berminat jum
sign up 
lagi senang sign up guna FACEBOOK...
 klik la link bwh tuh..
http://says.my/olicksya/invite
oke samat mencuba... pasti best..sambil² cr duet lebihkan...


FrOm

15 March 2011

BUDU sedap

uh, sekarang 1 family terjebak makan budu.
kecuali My dad...

 nie sume gare2 anak buah aku..
si emel..di sebab kn dye ng aku sekali makan budu..
makanan harian dye...
1. kacang panjang.
2. kacang botol
3.Sawi.
4.kobes pn kadang²la
5.ikan rebus kembung & tongkol
makanan 1-3 makan mentah cicah budu.
makanan 4-5 rebus n ng cicah budu

si emel nie hari2 mesti mau budu tak do budu dio ngesss!
mula² aku rase budu uh masin n ta sedap..
bila dilayan n di hayati bersungguh²  uhh budu meme sedakkk.
lagi2 makan ng ikan kembung rebus..peh terangkat..!heeh
kalo dulu makan makanan pedas cari kicap,
la nie haku dok cari budu..
sapa yg makan nasi kerabu dowg mmg letak budu,
uh sedakk...
FrOm

RInduu

camat pagi sume,
arinie g keje nek motor. adek aku anta. best nyeee..
rindu sgt2, da lme g keje ta nek motor.. 
aku mmg da lame sgt g keje ta bawak motor,
last bwk taun lps awl bulan... 

arinie nk ikutkan aku g kene keje bwk motor sendiri,
di sebab kan da lame ta bwk rase takut sgt², tibe² aku jd penakut..
dulu zaman aku student bwk motor peh, men cilok² mmg aku terer la..
selit sane sane selit pasti lepas.. sekarang ta berani da..

time aku stdi g kolej ke or keje mane²,
bwk motor mmg ta de lesen...  
yang klakarnye bila kene tahan, aku bagi lesen kete P,
pastu abg polis nie bute ke ape..dye kate asal ta tampel P.
aku pn senyum ta perlu kata apa²,hehe..

pastu dapat lak keje dekat hotal Maya Klcc,
pagi2 aku da cabut g keje.. ng ta de lesen.. ng aku sowg²nye.
aku keje pn ta lame seminggu je..aku terpakse benti
Demi family & boifren.. gare² lesen ta de, jaoh, n balik memalam,
tapi aku suke keje c2..keje call owg je..kutip untang..hahaha

tapi selame aku bwk motor blm lg excident ke,
patah riuk sane sini belum lg..bersyukur sgt², alhamdulilah...
samat la aku ta jadi minah rempit & merempit sane sini...
bersyukur jgak. kalo tidak ta pasal² kene cop minat rempit.. sumpah geli n jijik..!
hehe oke la..nk stop sambung wt keje tertunggak..bukan bil tertunggak yer..dada :)
FrOm

14 March 2011

klakar bagi ku

haha..da lame aku nk cite..tapi aku mls je..
arinie di sebab kan aku tgh bosan.. so nk mengimbau kembali sejarah nye..
cmnie cite nye..bukan nk kutuk tapi kelakat wey..bagi aku la bg u all ta tawu oke..
jum layan..

aku ta sure la dowg nie da couple bp lame,
dari kajian aku br 3bln plus² kot..
phm2 jea fb kan..kejap openrationship ng dye nie,
jup² ng mane² owg tah.. 

itu ta penting bagi aku lantak p dowg la..
yang kelakar nye..asl msk bulan baru..
dowg secouple nie  da stat mcm sakai..
sambut aniverysary...bygkan ta?
3bln beturut2 beli kek sambut aniversary,
but kalo sebulan tuh nk sambut oke la..
myb nk m'hargai pasangan masing² kot,
tapi kalo tiap² bln ko sambut..
 ta mcm sakai ke..ng kek bagai...duh nk tegelak  doe,


macam sakai pn de.tp gak manusia cmnie...
bf/gf same sakai.. ag 1 kalo bf nye umo 16 tahun ta pe lg..
nie da 23 ..hahahahaah, aku ase dak umo 16 tahun pn ta cm2...
kadang2 aku geli bc wall dye.. hapy aniversary 2 month plus++ dear..
eyekkk...plz la.... bikin malu je... pe la yg ko dok pkr lam pale otak ko tuh an..
hahahaah..kelakar nye!....ke ta kelakar?... ke biase²  je?..ermmm. :)
FrOm

edit pic yg buruk..

hahaha...nk gelak kuat2...bengong btol minah nie..
aku pn heran sume picture² dye edit..kalo edit cntek ta pe.. ni macam haram,
sume muke nk blur².. kalo bole tang muke..nk edit seputih²nye..

sampai aku tengok mai ai..over nye Edited... 
kalo edit ala² album kawen ta pe..sedap mata memandang,,,.
nie edit nk yang buruk sgt²..mesti dye rase edit dye paling terbaek..
da paling tiptop la, tapi hampeh..daya kretip cm sampah..

nk comen picture dye pn ta lalu. aku heran asl nk edit pic...
edit ket2 sudah la..nie ta,edit mcm muke tuh tak cntek sgt je..
nak edit bagai....kadang² hati nk je tny..
awat edit picture over bebenor..tapi kesian..ta sampai aty nak tny..
ta pea..hak masing2 nk edit cmne pn..tapi kalo hasil cm sampah,
bile de yg kritik kang kate jlz la..ape la..tuh psl mls nk lyn..

FrOm

Mentor group A

mlm semlm lyn mentor..
sp2 de bc blog aku last week mst tawu aku vote sp,
sape2 ta tawu bole bc lg..meh  klik sini..
tibe² semalam aku tengok Ayish,
peh terus aku ta minat nk vote dye lagi..
mcm ta reti nyi je..sumbang kot..peh kecewe aku...
buang kredit aku je vote2 dye.. last2 hampeh,
selamat bintang ati aku kak pah n protege dye shiha best..
uhh ta saba nk tgu nex week.. Erra Fazira n protege salma....

FrOm

11 March 2011

Tak sihat

sekarang suara aku tgh kasar gle..
serak2 pulak..nak ckp pn sakit..
pening lagi...pening yang agk dasat,
tgh bertahan..rase cm nk pengsan...
uh sumpah tak larat nk taip..
sakittttttttttttttttttttttttttt. 

FrOm

08 March 2011

my hero

 La nie aku nk habak mai,
baru2 nie cowok gue msk hulu..
kate nye mmg hulu gile, dapat bayangkan tak,
kapit sarawak pun da hulu..ni lg2 hulu.. pendalaman,
nak kesane mau bersampan..
tapi yg pasti disana de 4x4 oke..hehe

dengan line talipon tak de nye..
bertambah kerinduan la jawab nyee.
samat g tak lme.. 3hari 2 malam..
dowg dok check in dalam hutan belantara..
 de jugak my cinta hati aktiviti sihat kan...hik3
kowank layan la pic hot spicy from 
Sarawak Kapit ++ULU..
permulaan kot :)

udara mst best & sejuk..

mst sedap jinjang tuh kan?

very cute..stlye ler..hehe


FrOm

Selamat Hari Wanita

Hari Ini adalah Hari Wanita,
nk wish Selamat Hari Wanita,
kat sume Golongan Hawa Sahaja...
wanita sekarang lebih maju jaya dr laki kn...
 mari la kite menyambutnye..tak salah tok diri sendri jgk..
sape lagi nk hargai diri sendri kalo bkn diri kite...
eeceh..ye idak... :)

FrOm

Nokia C3

aku tgh mencari hp nie..
selame ku bernafas di muka bumi nie..
baru sekali aku beli hp...
tuh pn hp cina..cilake..
.
wa kene tipu beb.. mase tuh duet tgh bnyk,
tmbh pula hp aku time tuh..
agk kurang menarik dek mata memandang,
last² kene kencing tak smp smggu hp tuh berfungsi,
meletop..de baa boom... 

nges gila aku.. rase di tipu sgt²... time tuh tak tawu langsung psl hp cina...
stat pd tuh..aku nmpk je hp cina jual, aku terus wt repot...
dekat mpsj.. korang bole isi form on9... geram..sedisss !!!

now da tiba mase nye tok aku beli hp laen..
aku tak nak hp memahal...
nokia c3 pn jadi la...
but still rase cuak nak membeli hp laen!!!!!
agk2 hp tuh rm bp erk?
aku de tny mber aku dye kate RM350.
oke ke tak erk price tuh????
lagi pun hp nie de wifi kn.kn.kn..hehe..
FrOm

07 March 2011

mentor...

 hehe..aku sj nk update...
aku minat mentor Erra Fazira n Kak Pah..
yg laki nye aku minat,
Yang Noh Hujan nye...

seronok nye..mentor da stat...
aku pd tahun yg lepas2 mmg layan mentor..
aku nie peminat industri tahan air nie okey..
kdg2 aku blaja gak teknik2 nyi dr dowg..
pastu aku latih bf aku nyi...
skg nie dye pndai nyi da...hahahahahaha,

asal malam minggu je..aku mesti melepak dirumah,
sabtu lyn af, ahd lyn mentor..
time boifren aku de snie,
kadang2 dye bengang je ng aku,
dye asyik ckp aku penting kan tgk tb dr dye..hahaha..
ey2 pe aku merepik nie..da lari tajuk la..
haha..tak pe a...bye.bye...
FrOm

03 March 2011

RINDU

 Rindu la...
aku rindu sape erk..
of coz la..dekat boifren aku kan...
hahaha.. aduh lame nyeee nk tgu bulan 6,

bulan 6 nanti baru dye balik kayL,
tahun nie mcm mencabar je..
perlu kan... ketabaham dalam diri,
heeheheheeh..

wahai cinta aty ku...
aku rindu kamu....
jgn noty2 yee...Lebiuu abg ayie..cewahh..
 Note :
31.03.2011 - aniversy 7 year..hehe

frOm

01 March 2011

saya la duta nyee

Apa yang korang tak de,
mungkin aku de kot!!hehehe

INI LAH AKU
DUTA HP SABUN A.K.A NOKIA 6600

hahahaha..sumpah aku nak 
tergelak tgk iklan tak berbayar nie..
siot je mamat nie..aku pun tak kenal sp dia..
tapi suh tag ramai2 pic nie..ngeh3

note geli2 ati
 bro muke lu stdi baiii....de style a..hehehe

FrOm

selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini

Mana janji mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan

Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi

Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini

Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku ( usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

 aku suke dgr lagu ni..cm best je bila smp dekat telinga aku... 
tp lirik pjg mls aku nk ulang balik.. aku suke zizan n dina nyi lagu nie..
tak sangke suare abg zizan nie sedap..ngeh3


FrOm

Sinar FM

 01.03.2011
genap la 7 tahun anniversary SINAR FM,
actualy aku tak dgr sgt SINAR FM nie,
TAPI memandang kn..my father & my mother
layan..aku pn tergebak sekali.hehehehee..

bole kate kan..asal nek kete my dad,
radio mst da set SINAR FM, 
lagi2 tiap hari sabtu..kompom...!!!! 
de carta pe tah lupe aku,
lagu2 tangkap leleh hingus punye..

hehe.. k la..semoge SINAR FM,
terus maju jaya oke...
pagi2 senin hingge jummat,
ku mampu tersenyum & tergelak bila dgr 
KE Ketawa..laen mcm bunyinyee..hehe


FrOm

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates