Followers

27 June 2011

Rezeki & BB

hye..hye.. S E L E S A I  sudahhhh...... RABU lepas.. b4 aku cuti... punya la susah bos aku nk app aku nya cutiii.. siap tny aku asal nak cuti.. al maklum la aku nie staff yang jarang² sekali mintak cuti.... mula² bos aku igt aku nak g travel dengan family... aku pun ckp tak la!!.. aku nak tunang.. bos aku bole plak nak hug aku...aikk suke ko erk bos tapi samat dye tak cakap (teranjat boboii)... ahhhhhhhhhhhh semputttt.!!!! hehehehe..B4 aku nak balik keje dye bagi aku 1 sampul.. dye ckp tahniah...!! aku pun hanya mampu senyum....aku tak bukak pun sampul tuh.. aku bajet mesti surat naik gaji nie... smpai nak tido baru aku teringat sampul bos aku bagi.. n then aku bukak tengok.. O M G.... Bos aku bagi RM500 .. siyessss teranjat boboiii...!!,mmg rezeki aku a time tuh.. syukur alhamdulilah, aku tak ckp tengs pun time tuh coz, aku tak tawu pe yg dia bagi, mlm tuh aku msj dye... hehehehee....  baru tunang.. kalo da kahwin mau bonus 3x gaji, duet tuh aku simpan wt kenangan la kan... syg wey nak gune..huu.

akhir nyaa aku beli jugak BlackBerry3G kisah blackberry nie kalo cite 3hari tak abes.. so pe yg belaku.. bia je a..dugaan buat ku.... pape pun aku hepy sume berjalan dengan lancar.... o k la.. tak saba nak tunggu photog dari poyogher...hehehe :) nanti aku update lagii..bobaiiii


FrOm

21 June 2011

S E M A K I N B E R D E B A R

ouchhhh... tak suka nya bila perasan terdudap-dudap datang.. aduhhhh.. bole tekanan taw....
aduhhhhh geram nyaaa bila piyed datang. segala bapak atok nenek jerawat mesti nak timbul....J E R A W A T!!!!!!!!!!!!!!!! aku benci ng ko.. benci benci benci..... eee tak suka nyaaa...
kenapa awak datang time² mcm nieeeeeee.. nape tak tunggu lepas 25 ke.. eeeeeeeeee.!!!!
jerawat awak tawu tak saya rela sakit kepale dari awak dok timbul² dekat pipi saya nie..
tekanan taw saya... banyak bende saya nak kene pikir.. tapi sekarang kene lebih focus dekat awak..arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! i hate u J E R A W A T (musuh ketat),

 date debaran 25.06.2011..huk ::)) poyo je..
Now tunggu my lovely balik.. rindu bangat sama kamu tawu takkkk....
sume da siap.. now tinggal nk follow up dgn mereka²  yang sepatutnya S A H A J A,
yang pasti debaran semakin terasa(cm ayt af je) hak tuiiii....... nie cmne nk keje nie 
H A T I    i tengah kencang laju nyaaaaa... adoiii..lusa aku akan mula cuti sampai 26.06... nak sttle kn pape yang tertunggak.. semoge majlis pertunangan aku berjalan dengan lancar
Ya Allah kau permudahkan la segala urusan Hamba mu ini Ya Allah...  
Amin Amin Ya Rabbal Alamin
 hehehehehee





FrOm

10 June 2011

H I J A B

makin lame..hati makin dekat nak pakai  h  i  j  a  b full time... saya suka kan nya...  
kalian mesti lagi² suka kan.. kalo suka.. Alhamdulilah...doakan saya oke :))
hari² aku layan utube..
tah la aku minat sangat dressup    
h  a  n  a     t  a  j  i  m  a,
suka sangat ikut tutorial dye..senang nak apply,,
s e m p o i ....
InsyahAllah, mengfullkan diri berhijab, a m i n

:)))) <3

m  y   i n s p i r a s i

FrOm

09 June 2011

kemaskini belog




uh da lame sgt aku tinggal kan belog nie... 
rase terbia semacm je.. 
dulu ramai je singgah,but sekarang hampeh,
dulu de shoutmix aku hide kan.. 
ke kunun tak nak owg tinggal jejak kat aku,
coz aku malas nk terjah balik..hahaha, 
tapi sekarang rase sunyi pulak tak de owang je jerit kat aku... 
N I E  T A K  B O L E  J A D I,
maka itu, aku bubuh shoutmix balik..hehehehehe..  
R I N D U  N A K   B L O  G  W A L K I N G 
kengkawan..bobai..!sekian.. noktahhhhhhhhhhhh

FrOm

J U N E come


camnie la hati saya sekarang, hehehe

L I S T   O U T  B E B E H

just follow up

pelamin  -  done

makeup  done

photoghapher - done

canopy - done

-
-
-
-
-
-
-
-
-

deco  hantaran - in proses lagi 2 biji tak siap
barang  hantaran - 23.06 baru i g beli oke, bia lambat asal selamat..haha
baju -  Mr. kelin agak merunsingkan haku la.... kain aku belum di cut² nya lagi, jgn wat hal  sudah, kang de jugak kene bakooo
hijab  -  still tercari², yang pasti mau yang sempoi saje...

-
-
-
-
-
-
-
-
-

w  a  i  t   &    s e  e


FrOm

07 June 2011

saya sudah dirisik

05.06.2011 - A H A D,

omg, suka nya da de orang merisik aku... kui3, pepagi tuh excited yang teramat sgt. bangun  seawal yang mungkin, tak penah² g pasar pepagi buta terover excited la plak,hehehe.. balik pasar kemas rumah, anak buah aku yg eisya&eka, upik sungguh² tolong aku wt keje.. tak saba nk tengok mak dak ye nk kene risik ye...tapi dowg de smp kol 12 je, tak dapat join majlis aku coz de hal laen.

time tuh nak kate nebes tuh,  de a skit.. time tuh aku yang tak saba² tunggu dowg dtg rumah, majlis mula kol 230pm aku nampak da dowg sampai, aku intai dari bilik je.. time tuh tak saba nak turun bwh.. tapi my sis kate rilek² a dulu jgn turun lagi.. cool a eca.. actualy aku tak saba nk dgr dowg cite psl pe, omg time tuh da melompak² atas katil suka punya pasal.. time tuh tuhan je tawu perasaan suka aku cmne yea firstime dirisik kan....mesti la hati manyak gelora geledak kan hehehee...

yang ayie lak..asyik msj² aku tny dowg da smp belum, dowg da smp belum, !! eca mesti malu² kan.. hello ayie nie eca k.. tak de nya nak sipu² malu nya....kalo time bertunang maybe kot..(heheehe), siap suh snap pic, rakam pe dowg ckp..hahaha,mber aku tny nape aku merisik tak de cincin... rugi  tak de cincin.. tuh la korang tak tawu cite.. aku nak sume time majlis tunang nanti...tak salah kan ",)) lagi pun aku nak beli cincin ng ayie..hahhaha.. tuh pun salah 1 alasan aku tak nak de cincin time merisik coz adegan sarung² cincin bole buat aku PENGSAN je...poyo kan..tapi kalo aku pengsan cmne??omg tidakkkk...hahahahahaah


alhamdulilah sume nya will be ok... date time sume da kompom so tunggu lagi beberapa week je akan tiba..nak dekat baru aku jemput kengkawan..tak saba..tak saba.. suka..suka..suka...lagi pe erk.. ee rindunya dekat ayie...uwaaaaaa..  tak saba nk jumpa kamu... :))) <3

mood: hepy..alhamdulilah, mekasih doakan kebaikan saya..




FrOm

06 June 2011

Erul AF-9

elok punya termenong, teringat la dekat E R U L  A F -9,  ee kesian nya dye,kalo aku jadi dye mst aku over excited cm dye.. yea dalam kepala otak mesti nak sangat masuk final, tak patut paknil wt dye mcm 2, patut nya dowg direct annouce sape yang terkeluar.. kate da bertaun jadi pengacara, cm 2 ke wt kat orang..dala E R U L siap sujud gembira.. last2 dye terkeluar... kalo aku jadi tempat dye mesti malu, dala family dok ats pentas sekali.. tak sangka betol a AF-9 nie .. asal tah dari STAT  AF- 9 aku tak berminat nak tengok..walaupun aku nie bukan la 
P E M I N A T  -  E  R U L,  tapi aku paham doe perasaan dye time tuh...nampak gila muka dye sedih... aku tengok pun S E N T A P sekejap... pe a astro nie saje nak malu kan orang nie ke di namakan KEJUTAN AF-9... paknil pun satu, tawu la tuh keje awok..tapi tak kan tak bole pikir...adoyaiiii....laen kali bagi la tahu awal² de 2 kad merah n biru... yang biru dapat masuk final yang merah tersingkir ni tidak MEN serbu je... maybe bukan rezeki ERUL...ANNYEONGHASEYO! :))
 
FrOm

02 June 2011

SAYA NAK MELANTAK

arkkkk alhamdulilah.. kenyangan bawu lepas lunch... hehehe... balik nie aku nak singgah beli,
nasi lemak kukus ayam mak dara erm mst sedap ayam mak dara tuh kan.. hehehehe lepas tuh nak singgah dekat 99speedmart nak beli root beer n aiskrem vanila...da lame sgt tak minum float, dala susah nak cari beer, tak sume kedai jual... hehehe yg pasti 99speedmart de

ai sey tibe² rindu dekat ex bos yg gila float.... igt lagi kalo pepetang dekat opis tak de keje mst g lepak a&w, jejln makan sane makan sini.. tuh a keje kteowg dulu, pastu kalo travel tak de port makan yg best, mesti cari a&w, rindu sgt dekat opismate PPIBM.. dowg mmg terbaek la... rindu gila nak lepak ng dowg... rindu nak g travel same² shoping same² aii tuh sume kenangan terindah.. i miss  sgt2 dekat, en.zaki, en.wahab, kak ina,kak aini dowg je paling rapat ng aku hope dowg baek² aje.. amin :))

FrOm

01 June 2011

S A N G P O N D A N bercerita

STATUS  
wahai jantan....jangan ingat klu pondan komen kat fb atau bbm je kiteorg tegile2 kan ko ye...bukan semua pondan gile kote so korg pun jgn la nak berangan pondan hadap sgt kt korg...oooiii...aku x hadap la jantan klu duit hormon aku pun separuh dr gaji korg...ingat ye kami pun manusia punya akal n waras utk bezakan binatang,jantan n lelaki.*mood feeling diva sambil tgok sijil2 saham yg ade.ko ader.surat pajak ade le!

AKU tergelak kecil bila pondan tulis cm 2.. aku suke ayt dye yang last 
" ingat ye kami punya akal n waras" bla..bla.bla tak payah baca...pe maksud ko tuh? kalo da jantan² jugok..bakpo duk jadi hok pondan supo hok tino itu....hahahaa. kelakar tengok gelagat 
S  A   N  G    P   O   N   D   A   N    tengah hangin ayat mengalahkan POMPUAN Je..hehehhe     




FrOm

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates