Followers

30 September 2011

::NO T I T L E::

salam jumaat.. tamat la sudah sebulan beraya...!! alhamdulilah...!! pe yang bole aku ckp,
banyak rumah aku x beraya lagi...hihi.. x pe a taun dpn kalo umur panjang aku dtg k...!!!
pe yang pasti aku akan rindu kn rendang ayam atok aku, kueh sepet dye..peh sedap gile!! 
harap2 raya haji tak lame lagi dye buat la.. :))), tapi aku da xbole makan ayam lagi..sob..sob. :(((

ermmm tibe2 rase da lame tak melawa.. asyik keluar jalan2 pakai seliper x pun kasut hitam getah
yang da koyak rabak tuh je..!!! padahal kasut,high,sandel belambak kat umh, ..!! 
yang buruk2 tuh jugak aku suke... errmmm, da lame x facial, b4 raye aritu aku de wt,
tapi spa tuh hampeh, samat la x jahanam muke aku..!!! kalo tidak see u in court...
kalo blk kg nk wt body massage la..murah je kat kg aku tuh,sejam RM15 memey puas hati la..!
tapi kalo nk wt kene book dlu.. sebab nya doktor2 sume wt dekt situ..hihihihih

kalo keluar ng tunang aku memey kene makeup..!! dye lg pndai dr aku taw... cm2 dye tawu,
blusher la,eye shadow la, eye liner la.lip gloss la,fondation la..tuh la ni la..hihihihihih...
kadang2 tuh aku mls nk pakai eye liner,dye la tolong pakai kn..hehehe..pandaiinya ayie...
skg ni pulak dye sibuk suh aku senaman la, joging la tu la ni la..hihih..
pape pn aku suke kn nyaa, love u...muah3...


27 September 2011

Ayat2 Manis Semasa bercinta. haha!

1. ‘ Tiada siapa yang dapat memisahkan cinta kita ‘ – Wah.. Cam tuk nujum plak diorang ni kan. Boleh tahu bahawa tiada halangan untuk terus bersama. Tapi kebiasaannya yang berlaku tak sampai 2-3 tahun kahwin , habis.. Jadi janganlah takbur sangat , sebab masa depan bukan kita nak tentukan. Mungkin kita mampu merancang tapi Tuhan jua yang menentukan..

2. ‘ Akan kubina mahligai indah untukmu ‘ – Ayat ni pun tak boleh blah gak.. Kalau diri tu jutawan cam Mark Zuckenberg takpe gak. Ini masih bersekolah lagi. Seluar dalam pun mak bapak belikan. Ada hati nak buat mahligai konon. Dah besar nanti, rumah kos rendah pun belum tentu mampu terbeli. Janganlah berkata sesuatu yang tak logik dik oit…

3. ‘ Kita akan bersama hingga ke syurga’ – Ni pun kelakar juga sebab yang menuturkan kata-kata tu sembahyang pun jarang-jarang. Dah tu time ber’couple’ tangan merayap sana sini.. Camne nak masuk syurga tu, tapi mungkin lah kot kalau sempat bertaubat tapi kalau mati masa tengah lari ditangkap khalwat camne plak ye?? Wallahualam.. Hanya Dia yang Maha Mengetahui.

4. ‘ Keranamu lautan api sanggup ku renangi ‘ – Pergh cukup hebat penangan cinta. Sanggup berkorban nyawa pada cinta tu.. Tapi bila kena tahan polis/ penguatkuasa lain pula ceritanya.. Kononnya tak kenal dengan pasangan tersebut.. Baru kenallah, jumpa tepi jalan.. Macam-macam alasan diberi. Tu belum lagi pasangan kena musibah dengan penyakit.. Memang kena tinggalla gamaknya..
ayat dak2 sekarang!!!!puiiiii

p/s: siyes slme aku couple xpnh kuar ayat cmnie...  Dasat betollll korang..!! 


 

26 September 2011

K I S A H D O N G E N G

Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini
Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Chorus
Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja
Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini
Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Ulang Chorus
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

ngeh..ngeh..ngeh...






23 September 2011

Cameron highland 2nd

salam jumaat.. kabare!!

Singgah beraya di cameron!!!









20 September 2011

SAYS & NUFFNANG

::says::
yeh baru2 ni di pakse cash out..!! ingat kn bole simpan berkepok2 rupenya
tak bole erk. asyik bagi warning dalam 1 week xcash out duet burn, SO memdgkan de RM150 aku pn cash out la.. semalam payment baru masuk..yiieepieee!!!walaupun 150 pe la sgtkn, dr tak de..ye idak!! dpt jgk seminggu ke mekdi!!heee ,, nie kali ke-2 aku cash out... syukuran rezeki !!!

::nuffnang::
siyes dah mls nk cite psal nuffnang,semenjak dye reject cash out aku yg berkepok tuh..
da xde mood nk ambik port pasal nuffnang lagi lantak ko la,
time dlu aku dok rajin berbelog tak de lak nk bagi BE bagai.. bagi pn ciput je..
MENYIRAP OKE...!!! bila dah smp kemalasan nk berbelog,
sibuk bagi BE bebanyak siyes mls nk layan.. mencik oke...!!!

hambik ko!!!

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates