Followers

23 November 2011

selamat pengantin baru TEMAN

tahniah buat kawan2 sekolah i, kawan2 kolej i ,T Q  yg invite i dtg majlis korang..

** I NAK UCAP KAN **
S E L A M A T    P E N G A N T I N    B A R U

SEMOGE BAHAGIA SELALU : P 

--
--
--

ZASSS THIS PIC

EIJA & AMAD
13.11.2011

AIEN & PUTRA 
20.11.2011

ZILA & AMY
20.11.2011

EINA & ZAIN
20.11.2011


22 November 2011

sakit mata

baru je baek demam, batuk n selseme dah kene balik.. 
sekarang mungkin musim penyakit agaknya..
bole kate kn 1 family i tgh demam.. tp i laen plak, demam kure2 sehari.. 
pastu kene lak sakit mata, Berjangkit ng ank buah i paparigano,
rase nya ni kali ke-2 i kene sakit M A T A, 
nk wt keje smlm pn susah mate berair je 1 hal, 
mn dtg nya taik mate berkepuk2, smlm mate kelabu je.. 
nk lyn bola mlm td pun kurang feel nya...
tapi i bangga tengok budak2 ni maen bola.. terbaek la..
WALAUPUN de yg pancit siyes nampak sgt okey,
nk sepak bola yg bulat pn da xlalu kn.. hehehehe.. 
pape pun TAHNIAH BUAT #HARIMAUMUDA kasi senyum lebar 1 kali bole :))

 KESEDIHAN TEROK..hihihihi


18 November 2011

PELAJARI RAHSIA PENYAKIT MELALUI JARI ANDA

Asas 5 jari

Jari telunjuk : usus
Jari tengah : Jantung
Jari Manis : Imuniti
Jari kelingking : Rahim/Tulang Belakang


Cuba anda lihat pada ruas jari2 anda...Kalau ruas jari kehitaman tu maknanya
badan kita ni penuh dengan racun dan toksik.perkara tersebut boleh
menyebabkan badan kita dijangkiti sembelit.

Seterusnya, kalau kita sebagai seorang wanita, cara untuk tengok system
dalaman perempuan kita pulak, adalah dengan melihat pada jari kelingking
kita.kalau jari kita meruncing atau bengkok, maknanya haid tak teratur,
keputihan, senggugut, dan berkemungkinan rahim kita jatuh.

Kalau tapak tangan berbintik maknanya masalah angin.cube cek tapak tgn
masing2, kalau yang suka marah2 tu mungkin angin dalam badan banyak.sebab
itulah selalu rasa nak marah dan naik angin aje.

Selain itu, pernah tak sahabat2 mengalami masalah tapak tangan berpeluh atau
lembab ke? jika ya, itu tandanya badan kita mudah diserang sel2 kanser.

Jika perut ibu jari berwarna biru kehijauan maknanya seseorang itu mengalami
masalah resdung, alergi, dan penyakit paru2.sekiranya, perut ibu jari ada
urat hijau kebiruan maknanya anda seorang pengidap gastric.

Selain itu, urat biru /hijau pada pergelangan tangan, tapak tangan,
sepanjang jari dan betis kaki maknanya seseorang itu mengidapi stress atau
tekanan dalam kehidupan sehariannya.

Seterusnya,ini saya kira yang paling menarik untuk kita tengok sekiranya
kita sebagai seorang wanita. cuba sahabat2 tengok pada kuku setiap jari
anda..jika terdapat bulan sabit berwarna putih di setiap jari anda bermakna
anda mengalami hormon yang tidak seimbang.

Tapi berlainan pulak sekiranya anda mempunyai bulan sabit yang berwarna
putih itu hanya pada ibu jari sahaja, itu menandakan anda seorang yang
sihat..insya allah...

Ramai manusia yang mengorbankan kesihatan pada satu ketika untuk 
mendapatkan wang ringgit,
tetapi akhirnya terpaksa mengorbankan wang ringgit untuk 
mendapatkan kembali kesihatan yang hilang..



11 November 2011

so so so sweet.. :)

YANG NI SWEET LA
-
-
-
-
-
-
-
TAPI
YANG NI CMNE PULA
-
-
-
-
-
-
-
SERAM I...





tak perlu..

huk2 lame xupdate blog... smp kn bezday sendri pn i lupe..hehehe.. 
tq ya kpd uols yg wish my bezday,ahad lepas bersamaan hari raya korban... 
siyes sedih xde sp pn nk sambut, taun nie xde suprise, tunang i pn xblk.. huwaaa..!!!!
yg penting hadiah i nk jgk, xkire walaupun taun dpn u kasi..hehehehee..
 sweet twenty two

arini mber i nikah eija n amat, tahniah yer... semoge jodoh korang berpanjangan ye..
13,20,27 november 2011, mmg ramai betol mber sekolah,kolej kawen...
xtawu nk g yg mn 1,kalo xdtg tuh mintak maap la yer... 
i pun bz nk kawen jgk..bnyk bnde nk prepair...hihihihih...

ee arini i meluat baca 1 status dr mber sek i.. keje dye sehari xmeroyan tak sah....
tp siyes i tak ley bla dye punye status tuh.. 
nk kwen tp duet xde, tp kne kawen jgk, walaupun xde duet,jnj nikah,  
sbb jiran2 asyik mengate bf slu dtg umh...::: kalo i jd u kn perempuan, 
lntk la owg nk ckp pe, jnj makayh kte de umh, dye tawu pe yg kte wt, 
sibuk nk ambik port mlot owg wtpe, u budus oke!!! hahahahahha,
lps tu kompom jiran u akn mengate jgk.. xkn nikah je..sanding sume xde ke?
same jgk... budus tuk u lg skli...!!!! tp 1 je..molot manusia mmg xkn penah tutup, 
smp mati pun dye ttp akn mengate... so buat a keputusan betol yg, mintak bnyk2 pd Allah, semoge di beri petunjuk,Sekian!!!!!!

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates