Followers

24 May 2012

MC

Hye khamis... lame rase nye tak singgah blog..
sebenarnye i di landa demam yang terok.. tak penah2 i mc smp 2ari,
hari ni dlm sejarah tu..kikiki.. selasa n rabu i cuti.. n then mlm smlm  g klinik lagi,
n doctor ckp awk still demam lagi, nak mc tak? aii dlm aty berbunga2 nk mc,
tp i yakin i da boleh keje, heee...

n semalam i de interview dekat mrt corporation, kalo lah i sht smlm mst i g,
coz last year lagi i apply, n then i ckp kat dowg i xsht sgt nk g, n then dowg ckp,
nex week bole tak dtg? wah gitu.. haruz la bole cik abg oi....hehehe

kepada kawan2 yang mengenali diri ini, sila jemput dtg ke majlis,
perkahwinan i pada 3 june 2012... so kire nex wekend la yer..hehehe,
(tak saba,cuak,suka,gembira,takut,sedih, n cm2 lagi la)
semoge majlis i berjalan dengan lancar amin :)

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates