Followers

27 July 2012

Kedai kain rakyat 1malaysia

salam,

masih belum terlambat aku ceritakan...
1st day pembukaan kedai kain 1 malaysia,
secara kebetulan aku terjebak singgah,
serioz tak tahu masa tu hari pelancaran nya,
masa tuh nk g hantar barang dekat hulu langat,
selalu aku masuk sane tak penah² jem teroks,(waktu malam)
tp siang jgn ckp la..kalah jem dkt kl kalo pepagi dkt sana..(abg aku ckp)

dengan penuh confident, aku terus masuk, mak datok,
ramai gile babeng orang... sampai sale gurl situ tertido celah² kain
sadis tengok..hehehe.. mata da rambang, sume kain rase nak angkut bawak balik,
masa tu aku de ambik 3.4pasang kain, seriozly murah!!
bila nak bayar Q jgn ckp laa..

dengan hati hampa, 30minit aku dok pilih kain,
balik dengan tangan kosong so sad !!!!!!
tak sanggup mak jemah nak beratur pepanjang...

tapi aku akan pasti kan.aku kan pergi lagi..
nak blanje hubby baju melayu...kikikikiki
murah kot baju melayu da siap...!!
baju kurung pn bole tahan cantik, sesuai dengan harga,
kompom uols teruja......
heeeeee ............


p/s : PM tolong ada kan minyak pelincir 1malaysia 

.

26 July 2012

mengantok teroks!!

Arhhh mengantuk nyeee.. dala banyak kje.. banyak songgeh plak tu!!
pe la nasib... sabar jeaaaa dibulan Ramadhan ni....
tibe2 rase tak ckup nafas.....
nak balik cepat..................
nak tido ZZzzzZZzzZzZZzZZzz

p/s :: seronok nya kalo dapat tido cmni..sambil mulot ternganga plus air liur meleleh,
kompom puasssssssssssss!!!! (nikmat) !!!!!







25 July 2012

salam ramadhan



salam ramadhan,

hari ke 5 puasa, masih di beri kesempatan untuk menunaikan nya...
mlm 20 julai, solat terawaih bersama hubby, peh cm tak caya pulak,
aku g masjid  together dgn dia, sebak tibe2... ok stop.........!!!

lagi tak percaya, aku bole bangun seawal 4.30am, masak tok bersahur,
cm dalam mimpi, aku ke yg masak ni.. sebab aku seorang yg sgt² pemalas,
pemalas nak bgun pagi, lagi² nak bangun masak bagi owg makan,
selalu bangun² tengok atas meja da sedia di hidang, tinggal nak baca doa je..hehehe

masak lemak cili api... masakan lemak pertama aku...!!
sumpah seumur hidup tak penah aku masak lemak,
demi hubby tercinta sanggup aku gagah kan diri mencuba,
tanpa mengikut resepi, men bedal jeee.... (berjaya)
hubby ckp sedap... wink wink wink (:

ok laaa jam da menunjukkan 4.30pm, so bole kemas² meja kol 5 nak balik, tata

nota hati :: teringin nak makan tepung pelita, mana nk carik yang sedap erk???jeng²

11 July 2012

RAJA SEHARI

03.06.2012
hari persandingan aku... wah masa ni totaly aku semangat gila...tak saba nk jadi raja sehari,,
dalam masa yang sama aku tak saba nak settle cepat nak tido awal..hahaha ......
masa 2 aku still deman+seleseme+suara tak de.. tapi aku tetap ceria sebab aku tengok,
sedara mara aku dekat kampung semua datang, mber² sekolah,
kolej semua yang aku jemput datang,yang tak di sangka2 datang, pun datang,
peh time tuh teharu gile..sampai aku lupe yang aku sedang sakit...hahaha...

siap karok lagi tu lagu ombak rindu,(diri sendiri offer nak nyayi) dgn hubby,
suara jangan cakap la,kejap ade kejap tak de,masa tu  da tak pikir nak malu ke pe,
bedal je... sampai sekarang, aku teringat²,seronok sangat², hari/saat paling indah...
terima kasih tak terhingga dekat family sbab dorang la paling banyak bantu aku, susah senang dowg tetap bersama. aku, n aku hargai nya, now dah berakhir sudah pencarian cinta,
genap 7tahun aku berkawan.. serioz aku sayang, cinta,kat dye muahhhhhhhhhhhhh ^___________*
doakan kebahagian kami dunia n akhirat oke.. now bermula episod baru kami.... semoge Allah memberkati perhubungan kami ni.. Aminnnn

lagu kesukaan kami,(penghujung cintaku)
jum layan picture kami zasssssssssssssssssssssssssssssssssssss


 



hanya sekali lafaz

02.06.2012 MALAM
Alhamdulilah dengan sekali lafaz,aku sah digelar seorang isteri kepada hazri aka ayie, masa tu hanya Allah yang tawu cmne aku nye perasaan...gembira,suka,sebak,sedih semua de, tapi semua dpt dikawal, dan ku panjatkn kesyukuran sbb Allah makbul kn doa aku, aku pn tak sangka aku akan berkahwin tahun ni, aku bersyukur sangat ², sebab dye jodoh aku...  alhamdulilah, yang paling penting restu ibubapa, arhhh sedih la plak da tak dapat tido bawah ketiak mak lagi, aku rindu kan dorang, walaupun hari2 aku jumpe...


masa di ijab kabul
aku sangat² berpuas hati dan berterima kasih dekat mereka ² ni
1. makeup nikah/sanding - kak liza
2. pelamin - kak suri
3. baju.tudung.veil, sume sendiri..
bagi aku simple n cantik.. ( suke suke suke suke)


link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates