Followers

17 August 2012

selamat hari raya

salam jumaat,

alhamdulilah masih di beri kesempatan untuk terus hidup,
arini last day keje, n jumaat dpn aku da stat keje balik,
kejap je aku cuti, x cm taun2  lepas..

arini aku blk awal, dlm 3lebih cm tu nk sambung shoping,
rupe nye banyak bende aku xbeli lagi,bonus da masuk yipiee,
alhamdulilah, rejeki di bln ramadhan 1bln stgh..heee mcm tu pn bole,

kueh raya yg di beli, belum sempat raya da abes, finally aku berjaya wt almond landon,
serioz sedap.. xsia2 aku kua kn model 50hengget, mmg puas aty gyle..
tak sia2 aku gentel, smp nk tertido di buat nya,
2pagi baru sttle.. mekacey to along, sudi tolong wt kueh..sedap kan..!!

pape aku nak ucap kan, SELAMAT HARI RAYA, wt sume.. taun ni sedih cket,
xdpt beraya bersama family aku, taun ni sume berkumpul,abg ,akk,n adek,
anak2 buah sume ade, 1st raya sedih nya xdpt nk follow dowg blk kmpg sama2,
tibe2 rindu rendang ayam atok, rindu owg kampung, :((,
taun ni 1st time beraya dgn hubby n family nya.... huwaaaaa sedihhhhhhh.......
uh tak dapat bayangkan... pada yang nak balik kampung tak kira dekat or jaoh,
hati2 ok.

bye bye bye ......

09 August 2012

PERSIAPAN RAYA

salam ramadhan guys! <3 p="p">
rasa cm baru puasa,serioz x rasa lapa dan dahaga,seronok puasa taun ni,
baru perasan minggu depan kita raya....
serizo cepat nye masa berlalu... dalam diam² aku da 2bulan kahwin..heee
achaner tu ................!ah cm tu laaa

persiapan raya tahun ni very² seronok n beronok²..
baju raya aku taun ni 4 pasang, hubby sepasang je !hee
sempat singgah jalan TAR, shoping shawl,baju kurung,pin shawl,
best gyle, sbb aku g waktu owg berbuka...sume kedai kosong,
senang nak memilih...after kol 8.30, haremmmmmmmmm!!phui
bapak ramai gyle owg.. samat aku da siap2 bayo..
pe lg cabut balik umh makan nasi minyak.. heeeee

di kesempatan ni.. aku nak mintak maap,
segala kata cacian yang telah ku tuliskan,
membuat kan ku rasa nak mintak ampun ampun ampun.....heeeee

p/s : selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin 








link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates