Followers

30 October 2012

JUM BERSENAM






hmmmmmmmmmm




24 October 2012

hentikan makan ABC acai berry

peh...... ramai rupe nya keng kawan aku makan ACAI BERRY ni... patot la nmpk kurus!!
dan ramai cakap product/supplement ACAI BERRY ni bagus... sapa cakap tak bgus kompom kne tiaw,
dgn saller/agent....

yea sp xnak kurus kn.. lagi2 de kawan aku ni nk kwen bln 11 sanggup makan acai berry,
ni sebab tak tawu product ni de bahan beracaun, lepas makan muntah2, tercirit birit..
selamat tak de pape.. lepas tu da jd cm tuh.bole lagi nak makan..mmg tak serik2 kan...hmmmmmm


product ni dr  china, tapi de jugak kate dr indon, so dr mn yg betol,
china jual sini  dengan RM10. agent up smp RM70-80...
kalo beli borong dapat la RM48,
TAPI pe yang pelik cmne doang bole cakap product ni de kelulusan dr KKM,
kesian dekat orang yg beli..dalam paper tulis bnyk orang mati sebab makan Acai Berry ni..
Nauzubillah,kepada siapa2 yang da termakan mtk2 xjadi pape la kat korang kan.
sbb de side effect dekat jantung,ginja,stroke, bole membawa maut,takot plak aku dengan product ni..

tegak bulu roma aku bila masuk paper product Acai Berry ni...
sbb product ni mmg laris cm pisang goreng..
aishhh pape pn berwaspada la beli barang.. aku plak cuak sekarang ni...
aishhhh... -____________- maaf terEMO.


22 October 2012

Scan my 1st baby

Hye monday....
Awal bln 10 aku g scan.. Selagi xscan selagi tu aku cm was2... Btol ke ni.. Cm tak pcy lg...btol ke dlm perot aku ni de baby...
Aku g klinkk annur.. 1St time nk scan ni. Hubby pn de excited nk tgk... Doc ckp my baby da de jntung.. Ya  Allah ms tu nk mnages pn de beb..happy sgt. YA ALLAH bsr nya nikmat Allah kurnia kn ni bersyukur sgt2...
Masa scan ni da nk 7week...
So nex.month aku nk wt buku merah..

12 October 2012

Tanda awal kehamilan

Salam jumaat..
Da lame aku xbukak blog, xbc blog,jejak blog owg lagi la lame.. Seingat aku last aku BW bln 5 taun lepas... Fuh serioz rindu nk komen blog owg terjah
owg kutuk owg opssssss... Bhye di situ..
Berbalik tjuk di atas aku da mengandung 2bln... Huhu syukuran yazilan..
Sj nk share tnda awal kehamilan aku.. Setiap orang belainan kn.. Hihi.
Jum zas ....
1. Kerap buang air kecil,ni paling ketara sekali...4me..
2. Perut crem.. Slu jd time nk tdo.. Nges2 aku dbuat nya sakit woo...xlame pn 1week je crem tu..
3. Kulit muke kering, aku ni jns skin oil,tibe2 kering pelik d situ.. 2week  muke aku comot sket..ngeh3.
4. Miss period xsmp 24jam, Sbb aku ni jns period ok. bila da nk petang xdtg lg.. Jd suspen plak.. Cek de 2 line, yeah....
5. Aku tengah tunggu saat2 mengidam.. Hahahaha.. Setakat ni aku belum mengidam nk mkn pape lagi..
6. Aku xske bnde masam.. Dlu mangga mude la peneman setia aku.. Skg aku pbnci masam. Tp klo masin oke..hehe..n da xske mkn laksa.. Anti laksa skg ni...
Setakat ni tuh jea.. Pape pn doa kan aku tabah dan kuat bila diuji, demi benih ku dan somi ku akan aku jaga anugerah ni sebaek mungkin.... Uhhh fuhhh... Semoge anak mommy dalam perot ni sihat n baek2 aje okay..... Huhuhu

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates