Followers

29 November 2012

Msia Vs Loas

MALAM TADI, 28.11.2012

tak menyesal aku tengok... fuhhh tahniah buat HARIMAU MALAYA,

tapi2.. patut nya loas 0 tak patut de 1 gol PUN...
sebab bagi aku loas main tak de hebat mana....

MALAYSIA 4 vs LOAS 1


OK2 aku tak perlu cite panjang2 korang sume da tengok,

dah nampak hasil dye cmne kan...

so aku tak sabar nak tengok bola sabtu mlm,

MALAYSIA VS INDONESIA..

TARGET 2-0 


harap harimau malaya dapat mengaummmm bukan menguap ok...


p/s: tadi  aku terbaca 1 comen, berbunyi aku tak  minat rajagopal!!
sp suh ko mnt rajagopal...  orang minat la bola,rajagopal pn nk isu..hahaha,
terbahak2 aku gelak..



28 November 2012

heartbeat.my

Holla,

sekian lame tak log in heartbeat.. nak dekat 3taun..
gara2 lupe password, selamat ingat email..hehe

sj check my hb!affiliate da de 3rgt lebih...
hahahahaha.. owg laen mst da ratus2 tak pun riban2, tak gitu..!!!
dah siap cash out lagi..aku ermmm bila erk? blm sampai masa lgi..hehe
orang kata sikit2 lama2 jadi bukit...hehe..so nak tunggu jadi bukit itu,
makan masa.. kalo nampak iklan dekat belog ni, rajin2 la ringan tangan,
tolong klik kn k... hehehe.. tq pd yg sudi... :)



Sign up DISINI HB!Affiliate to enjoy free gift!



27 November 2012

Langgan la UNIFI

SELAMAT PAGI,

ok2 arini mak jemah nak promote UNIFI, 
BOSAN DENGAN KELAJUAN INTERNET SEDIA ADA ANDA SEKARANG??
Pe tunggu lagi dear, jum pasang unifi di rumah anda.... 
TANPA BAYARAN PENDAFTARAN,PERMASANGAN SECARA PERCUMA ,
 lagi sekali di INGAT kan PERCUMA,

jum rebut peluang ni..selagi masih ada, pakej pn berbaloi2...
BERMINAT?? Bole ke SINI ATAU SMS/CALL KE NO 0172511127(MR.HAZRI)
LOKASI : KL/SEL









23 November 2012

kisah 1-2pagi

salam jumaat kalian semua...

semenjak 2 menjak ni.. asyik lapa je 1,2pagi...
pdhal da makan nasik malam tuh,
selamat my hero malaya ade, nak tak nak dye kene bangun,
tapau aku buger ke, roti john ke, fresh oren ke...huk3... kesian nya,
tak la selalu aku berperangai cm gini... hehe
kalo hari2, cmne la agak nya kn.. huhuhuhu..


mommy sayang, baby pn sayang kamo daddy,
rajin sgt bangun... WALAUPUN, kamo membebel2 nak pergi...
hahahahahahaahha... saya suka kan nya....
terima kasih sayang....

ok la tu je..coretan untuk hari ni...
sok cuti pe plan? tido smp ke tengah hari cm da lama je tak buat..!!mampu??








14 November 2012

Selamat pengantin baru

9.10.12-akad nikah


10.11.12- sanding


Tahniah nadia & faizal,


Semoge jodoh kowang till jannah..



N di kurnia baby yg comel2 amin..



nadia 

azie,me,nad,bedah...

berjimba jimbu

yes da lme tak jalan2... n da lame jgk tak shoping bagai...
da lame jgk tak karok...since married... ni hubby pnye psal la ni..ahaha

after 4month, perap kan diri, finally...
shoping sudah,karok sudah,
now nak tgk wayang, filem skyfall,Ajiboy (nk tengok raykarl je)hihi

tgh2 sedap jln, bole plak pitam.. aishhh... tibe2 sakit pale terok,
doc ckp aku de masalah tekanan darah rendah, pd dlu lg kot...
now doc suruh aku mkn kerang bnyk2.. de kne mgene ke dgn kerang..

finally dpt jgk mkn insaf, lame mgidam, hahaha.. tapi rase dye cm da kureng..
nasi pn da sikit, ayam pn da kecik.. harga tetap same...

hehe ok la.. keje da memanggil2.. ta ta ti ti tu tu...... :)



12 November 2012

23 tahun

06.11.2012 Genap la Umo aku 23tahun, mude lagi...hehe

taun ni tak best, tak de suprise,tak de hadiah  n tak de kek,

masih tunggu smp skg kek n hadiah from my hubby still tak de jgk :( :( :(

igt kan mlm bezday dpt tiup2 lilin,, hmmm  malang nya..tiup lilin dalam mimpi jea...haha..

tapi tak pe a.. dlm peyot kte de hadiah lagi bermakna yang Allah bagi... :))


DoaKu,


Ya Allah, Banyakkan lah hartaku dan Anakku,

Serta berilah keberkatan atas setiap apa yang Engkau kurniakan,

Panjangkanlah Kedidupanku, serta Jodoh ku, dalam Ketaatan terhadapmu,

Serta perbaikilah amalanku dan kurniakanlah keampunan kepadaku, Amin..




link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates