Followers

21 December 2012

Air Gula

salam jumaat uols, 
arini beli bfst dekat lelaki perwatakan lembut, 
bapak sedap gile nasi goreng dye,
dye siap cakap kesemua juadah pagi ni, Akak yang masak!!!! 
tak tanya pun....

berbalik pada N3 di atas, semalam 19minggu2ari aku hamil,
kene minum Air Gula.... pehhhh sumpah ting tong beb...
rasa tak sedap nak mampos, 
4x aku nk muntah minum air gula tu !!! 
dala 200ml,kene abis kan dalam masa 2minit n tak boleh lebih 5minit...
last2 nak dekat 10mnt aku sttle kn..
tp tak abes, nak wt cmne, 
eeeee sampai sekarang aku tak boleh bayang kan,
kalo di ingat2 balik sakit hati aku kene air bongok tu...

sakit hati aku..... dala aku kne minum 2x,
arhhhhhhhhh stres nya,
sebab doctor ckp mak aku de kencing manis,
kalo aku tawu, aku tak ckp mak aku de kencing manis..
ingat kan doctor tny saje2...muslihat2.... sakit aty aku ni...
smp sekarang sakit kepala aku minum air tu...
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((




18 December 2012

18week pergerakkan pertama

Alhamdulilah semalam aku da rase pergerak kan pertama,
mula2 pagi tu rase senak2 je perut, smp la aku balik kerja, 
senak2 tu terasa,tak de la sepanjang hari, 2jam sekali rase..

sebelum nak solat mgrib, aku sandar dekat katil,

aku pelik pe yg senak sgt perut ni,
aku tak de la tengok perut, usap2 pakai tangan je..
mlm td ase nak tengok,aku perhatikan je.. 
sebab de terasa denyut2, sekali nampak dia golek2,
kiri ke kanan, , lepas tu hilang...terasa keras, best

myb aku da rasa pergerakkan dia yang aktif tu, 

teruja sgt first time la katekan,
seronok sangat2...nama dia pn da de, daddy dia bagi...hehehe
semoge awk baek2 di dlm ye syg.. mumy tak saba ni..huhuhu


18 minggu perkembangan fetus



04 December 2012

sudah 4bulan

huhu kejap je masa berlalu now aku da 17minggu,
sekarang aku da mula rasa macam2..
betol cakap orang lepas abes semester pertama,
susah nak tidur malam,now aku tengah mengalami,

stress sgt bila 2,3pagi terbangun sebab tak selese nak tidur,
pusing kiri pusing kanan, hasil nya tetap sama, 
last2 aku tidur sandar..

arhhh serioz skg tgh tak selese nak tidur malam,
(sambil 2belah tangan garu kepala)...
tambah pulak skg, kerap sakit gigi,
bila g kilinik doc check gigi aku sume nya okeh..
huwaaaaaa, sabo jea.....

12.12.12 nak g check up..malas nya rasa nak g,
nak ambk darah lagi adoii tak sukenya, sakit tahu tak!!!!!
hmmmm lapa nya sambung bfst dlu...
perkembangan fetus hamil 17 minggu

link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates