Followers

10 January 2013

2x Pitam

lately ni, aku selalu sakit2 nak pengsan....
dah 2x masuk ni aku nak pengsan,
1st masa teman hubby shopping, tiba2 rase laen mcm,
dah tak nampak orang.. aku da tlarak nak berdiri,
aku cr kerusi nak duduk xde, last2 aku jmpe tangga,
aku duduk sampai aku ok, enth la tibe2 jd cm tu,
hubby trus bawak aku g kete blk rumah...


ari selasa lepas, teman kakak g pasar mlm dkt putrajaya,
smp kol 6 kol 9 baru blk rumah...
kali ke 2 aku jd cmni, tengah Q nk beli laksa rasa laen mcm,
masa ni ok lagi, aku pn terus kan pusing2,
lagi sekali, ni da betol2 ase laen mcm, smp jln pn da tak betol,
owg mula tegur aku kenapa dik, kenapa dik,kenapa dik,
nak g hospital x...masa tu aku da tak ingat pe, sebab aku da
terduduk, aku rasa muke aku berpeluh2, setengah jam jgk
aku keseorangan terduduk, call hubby pn xangkt :((

masa tu kakak aku xtawu dekat mn , sebab aku g tmpt laen,
dye g tmpt laen... last2 jmp dekat kereta,
masing2 xlarat nak bwk kereta, last2 betapa dalam kereta,
setengah jam rest baru blk rumah...

huwaaa tkt sgt jadi cm tu lg...
semoge aku kuat.....



02 January 2013

Hello 2013

hari ke-2..

tahun ni sambut tahun baru dekat putrajaya, 
dengan hubby, abg, n anak buah..
seronok jgk la, sebab da lame tak kua melepak smp memalam buta,
2 pagi smp rumah  + jammed 

hanya Hubby sowg je tny  pe Azam aku tahun ni..
blur sekajap, sebab aku pun tak de set kan
pape dalam otak aku ni azam 2013.. 
just pe yang aku ingin kan, 
aku nak menjadi seorang isteri yang solehah, n
dapat menjadi seorang ibu yang baik, Insyallah bulan 5 nanti, 
Amin doakan aku k...


Semoge rezeki aku n Family terbuka luas, 
dan di permudahkan segala urusan,N nak mdekat kn diri,
dengan nya selalu,Insyallah Amin..
Laa Ilaa HaillAllah




2012 in memory

Tamat Sudah cerita 2012...

2012 banyak  kenangan manis buat aku,

1. Dapat Bonus 3bln lebih tak2 penah dpt..
2. Dapat kawen
3. Dapat Beli kete baru
4. Im Preggy..
5. Berhijab..Alhamdulilah

rezeki tak terhingga syukur Alhamdulilah.. 
yang penting setiap perkara kite buat,
kene la ikhlas, dan selalu berdoa, 
Insyallah akan di permudahkan....

Azam 2012 sume misi aku berjaya lagi2 part 2,3,5 
part 1,4 adalah rezeki Allah...



link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates