Followers

27 March 2013

hamil 8bulan

Now aku da 33week, so far ok lagi, masih bertenaga..hehehe
skg tgh bz buat preparation, beli barang2 baby,  
owg laen da stanby dlm beg dalam kete,
aku xbuat2 lagi, baju pun tak basoh2 lagi... 
mak aku da bising2 da, wekend ni laa buat, tuh pn klo larat,
sebab klo bole aku nk basoh pakai tangan, excited gitu..hehehe
hospital pun da settle booking, mintak2 hari aku nk bsalin tu jgn la full :(


barang2 yang aku da beli, 
baju/seluar, 1-3 month
botol susu n set, 
shampu/sabun,
minyak baby, Anway
napkin,
sarung tgn/kaki,
set tidur,
tuala,
wet tisu,
kapas2,
lapik getah,
blanket,
barut - akk bagi

rase nya tu je kut, yang da beli aku pun tak ingat, hehe

bende yang tak beli lagi, 
Pampers - pet2 
Bath Tub - 

untuk aku,
Breast pump - medela harmony 
nursing bra
nursing pad, 
set pantang shaklee & Anway
meternity pad - Libresse
stokin
tungku turun termurunya, hehe
bengkung - pinjam Akk2 nya jea ~ Jimat $

so ni jea item2 yang da tersedia...  
aishhhh tak saba nya nak bersalin,
kalo boleh aku nak beranak 
02.06.13 konon nya nak sambut 1st Anniversary gittew,
pape pn aku berserah pada Allah S.W.T
semoge pape yang aku plan berjalan dengan lancar, Amin







link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates