Followers

30 April 2013

38week

yeah semlm 29.04.2013 dah 38week,
sekejap je rasa, dalam masa yang sama aku rasa,
tak saba + takut, huhuhuhu
dengan cerita2 yang menakut kan aku...
tapi tak ape aku berserah kepada Allah S.W.T permudahkan segala nya,Amin..

due aku 13.05.2013, so de lebih kurang 2week lagi nak bersalin, 
kaki pn ok tak kembang n tak bengkak, tangan pn ok, 
hidung hubby ckp da makin kembang, Phuii
Perli ke apa tu..hahahahaah.. dup dap dup dap, 
setakat ni aku ok je, still bkeje n driver sesorang :)
bos suh aku cuti, rehat2 kan diri, tapi aku plk mls nk dok umh,
kang cm2 aku pikiq, APTB....

now, seminggu sekali kene g check up, baby pun ade di tempat yang betol,
berat pun ok, tak de kecik sgt tak de besor sgt, sedang2 aje...hehehe
now berat aku da 70kg... gilerrrrrr, cm tak pcy.. target 9bulan 60kg.
klo nk ikut kan bdn aku ni idok ler besar mana, 
myb berat tulang,xpn berat pahala gitu,opss.!huhuhu

tanda2 nak bersalin belum ade lagi, tapi aritu de keluar kolustrom,
aku pnye la cuak,tgk2 baju basah, sakit gile breast aku masa tu,
mak aku picit nipple aku kua cecair, cm kuning2 tu, kate nya normal,
so aku pn ok laa...hehe

so aku harap baby aku ni keluar, lepas pilihanraya, nak sgt mengundi wey,
hehehe, tapi tu sume kerja Allah.. aku dah ready fizikal n mental...
huhuhuhu... 

so kepada semua orang, aku nak mohon maaf, dr hujung rambut,smp hujung kaki,
jika de tkasar bahasa, tersakit kan hati, dll mohon maaf kan hamba...
doa kan aku semoge selamat bersalin... Amin..
ok bye... muahhhhhh love you...







link kengkawan

>

HB

 
GADiS iNi. Design by Exotic Mommie. Provided By Free Blogger Templates | Freethemes4all.com
Free Website templatesfreethemes4all.comLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates